Spiller smittet: Coronavirus hos FCM’s modstander

Midtbanespilleren Dominik Yankov og et medlem af staben hos Ludogorets er testet positive for coronavirus forud for onsdagens Champions League-kamp mod FC Midtjylland

25. august 2020, 15.44

Frank Onyeka og resten af FCM-holdet slipper for at møde Dominik Yankov, når de danske mestre i morgen møder de bulgarske mestre i Champions League-kvalifikationen. Den unge midtbanespiller er nemlig blevet ramt af coronavirus. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Der er problemer med coronavirus hos FC Midtjyllands modstander i Champions League-kvalifikationen.

Den 20-årige midtbanespiller Dominik Yankov er testet positiv for coronavirus i de tests, som er blevet foretaget op til onsdagens kamp i anden runde af Champions League-kvalifikationen. Den bulgarske U21-landsholdsspiller er således ikke med i kampen mod FC Midtjylland.

Det oplyser Ludogorets på sin hjemmeside.

De bulgarske mestre oplyser i samme forbindelse, at et medlem af klubbens stab også testede positiv for coronavirus.

Yankov har det ifølge klubbens hjemmeside godt, men er blevet sendt i hjemmekarantæne ligesom stabsmedlemmet er det. Klubben forsikrer endvidere, at den tager alle forholdsregler for at sikre spillernes og stabens sikkerhed og sundhed.

På grund af de positive coronatest er resten af holdet blevet testet endnu en gang, og svaret på de prøver skal foreligge i aften.

Dominik Yankov fik 70 minutter på banen, da Ludogorets i lørdags vandt 4-1 over Cherno More i den bulgarske liga.

Tidligere på måneden var angrebsstjernen Claudiu Keseru og kantspilleren Jorginho ramt af coronavirus. De er dog begge tilbage på banen og scorede endda begge to i lørdagens sejr mod Cherno More, der kommer fra kystbyen Varna.