Genåbning med begrænsninger: Biblioteksfilialerne I Ikast-Brande Kommune er nu også åbne

Nu kan man igen gå på biblioteket i Bording, Engesvang, Ejstrupholm og Nørre Snede - men kun for at låne og aflevere

26. maj 2020, 10.53

Biblioteket i Nørre Snede ligger i forlægelse af den nye skoletilbygning og genåbner i denne uge - begrænset - sammen med kommunens øvrige biblioteksfilialer i Bording, Engesvang og Ejstrupholm. Foto: Flemming Hansen

IKAST-BRANDE Ikast-Brande Bibliotek glæder sig over at kunne meddele, at også biblioteksfilialerne i Bording, Engesvang, Ejstrupholm og Nørre Snede nu er åbne igen. De genåbnede i går, mandag 25. maj, og holder åbent frem til og med uge 26.

Som på kommunens hovedbiblioteker bliver åbningen begrænset på grund af de corona-retningslinjer, bibliotekerne følger for tiden.

Bøger kan lånes og afleveres en dag om ugen, og der er kun mulighed for et kort besøg, hvor låneren kan udvælge sine materialer. Det betyder, at der ingen mulighed er for hyggelæsning, kopiering, leg eller brug af computere på biblioteket. Bibliotekslokalet er på alle andre dage lukket.

Feriepose med bøger

En anden mulighed kan være at forudbestille en feriepose med materialer til både børn og voksne for så at hente den på biblioteket.

Biblioteksfilialerne er lukket i skolernes sommerferie. I den periode skal al aflevering af materialer forgå i Brande og Ikast på grund af de særlige retningslinjer, oplyser Ikast-Brande Bibliotek.