Spar køreturen: Nu kan du hente dine Ikea-møbler i Arnborg

Ikea har indført nyt »Klik & Hent«-koncept, hvor man kan afhente sine varer 37 steder i landet

20. februar 2020, 14.01

Fremover kan du hente dine varer købt fra Ikea.dk ved Go' On i Arnborg. Foto: Christian Sjurman

ARNBORG Hvis du er du træt af at køre til Aarhus hver gang, du skal i Ikea, så er der nu kommet et nyt og nemmere alternativ.

Møbelgiganten har netop indført et nyt koncept med navnet »Klik & Hent«, som betyder at man fremover kan hente varer købt online 37 steder i landet.

Et af de steder er ved Go’ On i Arnborg.

Prisen for ydelsen bliver 79 kroner per bestilling, uanset hvor meget man køber.

- Vi ved, at mange af vores kunder gør en tur til IKEA til en hyggelig heldagsudflugt. Men for rigtigt mange danskere er der langt til det nærmeste varehus. Vi reducerer nu rejsetiden for mange af vores kunder med 37 afhentningssteder, for når kunderne ikke kan komme til Ikea, ja, så må Ikea komme til kunderne. Sådan gør vi det nemt og bekvemt for langt flere danskere at bestille online og hente deres varer tættere på deres hjem, udtaler Elefteria Cromlidou, der er Country Commercial Manager i Ikea Danmark, i en pressemeddelelse.

Foruden afhentningstedet i Arnborg vil det blandt de 37 steder også være muligt at bestille sine varer til Go’ On i Silkeborg og Spar i Holstebro. Samtidig oplyser Ikea, at man fortsat arbejder på at finde endnu flere afhentningssteder.

- Vi samarbejder blandt andre med lokale butikker og tankstationer med gode parkeringsforhold for at gøre det så nemt og bekvemt for flere kunder at kunne hente deres varer, der er købt på IKEA.dk, siger Elefteria Cromlidou.

Ikeas fragtbil kommer med varer på 37 udvalgte steder i bestemte tidsrum. Foto: Pr-foto