Hurtig hjælp til sygehuset: Rosen vælter ind til JFP & Co.

JFP sendte folk på weekendarbejde ved sygehuset uden beregning - det afføder respekt og glæde hos læserne

22. marts 2020, 14.29

Lørdag formiddag klokken 10 var fundamentet færdigstøbt ved sygehuset. Foto: JFP

CORONA Lørdag morgen rykkede byggekoncernen JFP i Herning ud med hurtig hjælp til sygehuset i Herning og støbte et fundament, så der kan installeres en ilttank til beredskabet mod coronavirus.

Med hjælp fra samarbejdspartnerne Unicon A/S og Spjald Entreprenørforretningen blev opgaven løst på tre timer - og uden at der bliver sendt en regning til Region Midtjylland.

Siden den historie blev lagt på herningfolkeblad.dk, er kommentarerne nærmest væltet ind på Folkebladets Facebook-side:

Folk glæder sig over en positiv historie, som viser, hvordan man i det midtjyske formår at arbejde sammen, når det gælder.

Læs blot et lille udpluk af de mange kommentarer her:

- Hvor er det flot at man kan se hvordan folk virkelig hjælper hinanden i disse tider, skriver Tina Johansen.

- Fuldstændig fantastisk, at de virksomheder der selv er ramt, kan hjælpe, hvor det er mest nødvendigt. Wow, skriver Hanne Harivola Andersen.

Se længere end egen næsetip

Flere andre peger på, at det er i krisetider, man virkelig opdager, hvilke virksomheder der bygger på gode og solide værdier.

- Den som har evnen, har også pligten. Hvor er det dejligt at se, at der er så mange, som kan se længere end deres egen næsetip. Flot, skriver Peter Frank.

- Dejligt at vide. For mit vedkommende vil jeg huske og støtte dem, der hjælper i krisetider - omvendt, vil jeg undgå dem, som i gode tider blev mega-rige, uden at give tilbage i de dårlige, skriver Nicolai von Hasselberger.

Læs også
Hasteopgave uden beregning: JFP støbte fundament ved sygehuset lørdag morgen