Efter valget og hvad så?

24. november 2021, 10.29

Jimmy Storm Jessen. Foto: PR-foto

HÅNDVÆRK Som førstegangs-opstillet for Det Konservative Folkeparti i Herning, har det været en lærerig oplevelse. Jeg fik ikke stemmer nok til at komme i spil til et sæde i byrådet. Men tak til dig, som satte dit kryds ved mig. Jeg vil arbejde videre, der er jo valg igen om fire år.

Politik er et håndværk som alt andet og jeg er kommet godt i gang med praktikken. Jeg vil fortsat følge med og debattere, hvor jeg kan.

Netop håndværk og håndværkere er jo en mangelvare, som på sigt truer vores fælles velfærd. Det er virksomhederne, der skaber væksten og derved arbejdspladserne. Virksomhederne mangler dygtige medarbejdere og det er stadig et fokus, vi skal have. I den kommende byrådsperiode er der nedsat et udvalg, som skal arbejde med netop, at sikre arbejdskraft til virksomhederne.

Netop beskæftigelsesområdet har min store interesse. Jeg vil bistå min kollegaer i byrådet med den viden, jeg har fra mit daglige arbejde som jobkonsulent. Vi skal nemlig have alle, der kan, med på arbejdsmarkedet og det skal være med en håndholdt indsats for dem, som har behov for hjælpen.

Jobbanken Herning er et fantastisk eksempel på, hvor langt man kan nå, ved helhjertet at tro på den enkelte, og støtte op om de ressourcer, der er. Jobbanken formår i stor stil at finde arbejde til psykisk sårbare førtidspensionister. Velfærd er også at møde andre i et arbejdsfællesskab og at kunne dele historier over middagsbordet med familien.

Gennem valgkampen har jeg talt for, at vi skal sikre væksten rundt i hele kommunen. Herning by er lokomotivet, men et lokomotiv er ikke meget bevendt uden vogne bag, og vognene kommer ikke langt uden lokomotiv.

Mit fokus vil stadig være på Aulum-Haderup området.

Et nyt tekstileventyr er gået ind i den næste fase med opstillingen af containere til de tekstiler, der på nuværende tidspunkt kan genbruges. Aulum er forsøgsby og skal indsamle tekstiler, som indgår i projektet tekstilsymbiosen, som skal udvikle bæredygtige metoder til at genanvende det, frem for at brænde tekstilerne af, som det sker i dag.

Min opfordring til mine medborgere i Aulum er derfor; brug indsamlingscontainerne. Du finder dem ikke ved siden af mælken i køleren - men ved siden af Røde Kors genbrugscontainere rundt i byen.

Indlæser debat