Herning-firma hædret for andet år i træk

27. oktober 2020, 13.48

Cassøe A/S har vundet prisen som årets grossist for deres leveringssikkerhed, kvalitet og evne til at udvikle nye produkter. Foto: PR-foto

PRIS For kunderne er den samlede oplevelse af et køkken- eller badmiljø afgørende for deres beslutning. Svane Køkkenet sætter pris på sit tætte samarbejde med dygtige og innovative leverandører og har netop udnævnt de to leverandører, som har gjort et ekstraordinært arbejde.

Den ene prismodtager herningensiske Cassøe A/S, som også blev hædret sidste år. Også Billeschou A/S fra Vejle har fået en hæder for sin indsats.

- Vi værdsætter det gode samarbejde med vores faste samarbejdspartnere, og prisen er en anerkendelse af, at de i høj grad er medvirkende til, at vi kan levere det ypperste og mest innovative køkkendesign, siger kædechef Michael Oversø fra Svane Køkkenet.

Barren sættes højt

Bedømmelsen sker på grundlag af et spørgeskema, hvor samtlige 28 butikker og deres medarbejdere vurderer hver enkelt leverandør på 10 forskellige parametre, som dækker hele spektret fra service og kvalitet til innovation.

- For os er det ligesom at få karakterbogen. Er vi sjove og interessante at lege med? eller er der punkter, hvor vi skal stramme op, siger én af de glade prismodtagere, Michael Cassøe fra grossistvirksomheden Cassøe A/S i Herning, der får prisen for 2. år i træk.

Billeschou A/S i Vejle, der fremstiller bordplader i alle former for sten- og keramik-materialer, får prisen som årets producent og Cassøe A/S som årets grossist for deres leveringssikkerhed, kvalitet og evne til hele tiden at udvikle nye produkter, som matcher nye køkken- og baddesigns.

Begge leverandører sætter omvendt også pris på samarbejdet med Svane Køkkenet og produktudviklingsteamet med den uddannede arkitekt Rolf Birk i spidsen:

- Svane Køkkenet er med til at sætte barren højt i køkkenbranchen, og vi er begejstrede for at være med til at udvikle bordplader, der indgår som en integreret del af de nyhedskollektioner, som lanceres hvert år, siger Claus Møller fra Billeschou A/S i Vejle, inden han tilføjer:

- At producere og levere en bordplade i sten er ofte mere kompliceret, end man lige regner med. Ofte skal der tages højde for fx skæve vinkler, ujævnheder i vægge eller specielle adgangsforhold. Det betyder derfor utroligt meget med et godt samarbejde med alle involverede parter.