Åbne døre og vinduer i Herning: Indbrudstyve valgte den nemme løsning

17. april 2020, 09.18

Foto: Henrik Ole Jensen

HOLTBJERG/HAMMERUM Lokalpolitiet i Herning melder om et usædvanligt stille døgn, hvor tre indbrud har været det mest alvorlige.

Alle tre indbrud fandt sted torsdag - og det første skete, da en beboer på Thyrasvej på Holtbjerg ved 11-tiden kom tilbage til sin lejlighed og så en ukendt mand forlade stedet.

Den pågældende mand kom ind gennem en ulåst hoveddør og havde gennemrodet lejligheden - dog tilsyneladende uden at sjæle noget.

Mellem klokken 12 og 13 torsdag var der indbrud i en lejlighed på Elmegade i Hammerum, oplyser politiet. Her kom tyven også ind ad en ulåst hoveddør, hvorefter den blev stjålet kontanter og smykker.

Ved 13-tiden gik det ud over beboerne i en villa på Håndværkervej i Hammerum, hvor adgangsvejen var et åbent vindue. Tyven trængte ind i soveværelset og stjal ligeledes nogle smykker.

Vicepolitiinspektør Kristian Larsen oplyser af samme årsag, at der - med det gode vejr i sigte - er god grund til at opfordre folk til at holde deres vinduer lukkede og døre låst, når de forlader deres bopæl.