Stort grandprix-gensyn i Boxen: Keld & Hilda, Kirsten & Søren og andre koryfæer lægger vejen forbi

DR indtager til marts Jyske Bank Boxen med tre shows på én dag

Udgivet:30. november 2022, 10.00

Læsetid:2 minutter

Kirsten & Søren samt Jørgen de Mylius genopfrisker den gode stemning fra 1988 til grandprix-fest i Henring, hvor også Keld og Hilda Heick og Jørgen Olsen kommer på scenen.

10 måneder siden

HERNING Der er underholdning for hele familien, når DR lørdag 18. marts 2023 præsenterer tre stort anlagte shows i Jyske Bank Boxen. Her vil en lang række folkekære musikere og tv-værter kendt fra nogle af tidens mest elskede formater på skift underholde både store og små.

Om aftenen er det en grandprix-hyldestkoncert ud over det sædvanlige med showet Alletiders Melodi Grand Prix. Her vil artisterne bag nogle af de største danske grand prix-numre gennem tiden indtage scenen.

På programmet er grandprix-stjernerne Kirsten & Søren, Gry Johansen, Jørgen de Mylius, Keld & Hilda Heick, Lise Haavik og Jørgen Olsen, så der er lagt i ovnen til en både nostalgisk og livsbekræftende aften spækket med gyldne øjeblikke og sjove anekdoter i en flot indpakning, lyder det i en pressemeddelelse fra MCH.

Otte børne-finalister

Om eftermiddagen er der underholdning for de lidt større børn til MGP Mega Show. Showet byder på en genforening af de otte finalister, der akkurat en måned før har dystet til MGP 2023 for børnene.

Løjerne styres af værter kendt fra tv, så det er en både velsmurt og medrivende maskine, der byder op til fest og fællessang. Arrangørerne lover på forhånd: Knivskarp lyd, smuk lyssætning, indlevende dansere og et væld af visuelle effekter vil tilsammen danne den ideelle ramme om de unge stjerneskud på scenen. Derudover vil der være salg af merchandise.

Dagen begynder om formiddagen med Ramasjang Show, hvor Motor Mille, Hr. Skæg, Onkel Reje og Kristian & Mysteriet på skift erobrer scenen til et kæmpe show spækket med gode historier, masser af grin og musik, de fleste kender.

De fire stjerner, der primært henvender sig til børn på 4-8 år, er gået sammen om et show, der aldrig er set før i så stort et setup som det, der venter i Hernings multiarena. Heltene fra TV-skærmen rykker ud i virkeligheden og vil næsten med garanti betage familiens yngste med nærvær og vidunderligt skrupskøre indfald i børnehøjde.

Hos MCH lyder begejstring hos direktør Georg Sørensen over udsigten til hele tre DR-shows på samme dag.

- Jeg er rigtig glad for, at Jyske Bank Boxen takket være DR kan danne rammen om tre imponerende og populære DR-shows, der på én dag favner alle aldersgrupper og appellerer bredt. For det er jo det, vi gerne vil, samle mange mennesker til unikke oplevelser for alle, og vi ser meget frem til den unikke dag sammen med DR – vores gode, mangeårige og tætte samarbejdspartner, som jeg sætter stor pris på, udtaler Georg Sørensen i pressemeddelelsen.

Billetsalget til Ramasjang Show begynder i dag, salget til Alletiders Melodi Grand Prix begynder torsdag, og fredag åbner salget til MGP Mega Show.