Mindeord om Harly Hyldgaard: Himlen bliver uden tvivl et sjovere sted

19. maj 2020, 15.07

MINDEORD Torben Kølbæk, Herning, har sendt dette mindeord i anledning af tidligere cykelrytter og formand for Herning Cykle Klub Harly Hyldgaards død i sidste uge.

Kære Hylle

Hvor er det trist at sige farvel til dig. Alt for tidligt.

Du var en vigtig brik i cyklingen i Herning, som der så rigtigt står i nekrologen i Herning Folkeblad. Men du var også meget, meget mere.

Jeg voksede op i opgangen ved siden af dine forældre på GL. Landevej og så dig komme forbi - både på racercykel og i smarte biler.

Så begyndte jeg selv at cykle og vore veje krydsedes.

Heldigvis.

Senere fik vi et tæt og godt samarbejde, mens du var formand i klubben. Altid positiv og engageret omkring vores fælles projekter i 90’erne, som for eksempel tilblivelsen af Grand Prix Midtbank og genetablering af sommerens gadeløb i Herning.

Undervejs blev det også til et godt og varmt venskab - du og Birthe var altid gæstfrie.

Dejlige, hjertelige mennesker, der altid tog imod med et smil, der smittede. Det var aldrig svært at »lokke« Marcus med ud til jer på gården. Tak.

Himlen bliver uden tvivl et både bedre og sjovere sted nu. De kan glæde sig til mange gode historier. Historier, der ikke blev dårligere med årene.

Mine tanker går til jer efterladte; Birthe, Lasse & Charlotte, Frank & Ulla, børnebørn og brødre, der står med et ubærligt savn.

Kære Hylle - tak for venskab - æret være dit gode og glade minde.