Politisk bolsjesnak i Bakkehuset

12 af 13 opstillede partier havde taget imod Mediehusets invitation til valgdebat i Ikast

23. maj 2019, 23.06

Er man til pebermynte, lakrids eller citrus? Bolsjeudbuddet til tirsdagens vælgermøde var lige så forskellige som de politiske holdninger. Foto: Henrik Ole Jensen

FOLKETINGSVALG Der er stadig næsten 14 dage til at tage beslutningen om, hvor krydset skal sættes, når Danmarks statsborgere skal finde de 179 nye medlemmer til Folketinget.

Og er man til fals for bolsjeuddeling og andet mercandise, så var der mange muligheder for at lade sig lokke til en politisk aftale tirsdag aften i Bakkehuset.

Her havde 12 af 13 opstillede partier taget imod invitationen om en politisk meningsudveksling. Kun det nyeste skud på den politiske bogstavshimmel - Stram Kurs havde undladt at vende tilbage på opfordringen til at være med.

Salen var fyldt med adskillige partimedlemmer, men også flere uden en partibog. Udover meningerne fra scenen fra de 12 kandidater, så var de små cafébord fyldt med pjecer, foldere, nøgleringe og bolsjer. Om man var til pebermynteudgaven med chokoladecentrum, stærkt sort lakrids, eller et touch af citrus er nok lige så individuel som det udbytte folk tog med fra debatten. Nogle vidste på forhånd, hvad de kunne lide, og andre blev overrasket og skiftede måske smag.

Læs mere i morgendagens avis