112

To trafikuheld på en halv time: Politi og beredskab fik travlt i Tjørring

Udrykning til to harmonika-lignende sammenstød med flere involverede biler i Tjørring fredag eftermiddag

Udgivet:18. november 2022, 17.48

Læsetid:1 minut

Adskillige udrykningskøretøjer og et færdselsuheld spærrede Sikjærvej fredag eftermiddag. Foto: Henrik Ole Jensen

TJØRRING Meldingen lød på flere fastklemte, da beredskabet klokken 16.18 fredag eftermiddag blev sendt til Sikjærvej i Tjørring.

To biler var kørt sammen i et harmonika-lignende sammenstød. Men selv om uheldet medførte tilkald af både politi, ambulancer og vogne fra Brand & Redning Midtvest, så var det ikke så alvorligt, som det lød i første omgang.

- Vores betjente har travlt på stedet lige nu, så jeg ved faktisk ikke, om der er nogen, der er kørt på sygehuset. Men hvis der er, så er det ikke for noget alvorligt eller livstruende, siger vagtchef Simon Skelkjær.

Han oplyser, at der mindre end en halv time senere - klokken 16.46 - indløb melding om et lignende uheld med to andre involverede biler på Tjørring Hovedgade, som politiet også måtte rykke ud til.

- Her er der heller ingen alvorlig tilskadekomst, tilføjer han.

Fra Brand & Redning Midtvest oplyser indsatsleder Kasper Andersen, at man rykkede ud til Sikjærvej med opskæringsværktøj, som ikke kom i brug.

- Vi kørte derud, da meldingen lød på fastklemte. Heldigvis blev der ikke brug for vores assistance, siger han om uheldet.