KRC Genk fyrer hollandsk træner og forfremmer »Guld Glen«

Glen Riddersholm skal sammen med Domenico Oliveri stå i spidsen for den belgiske fodboldklub Genk

6. december 2021, 16.35

FCM’s første guldtræner, Glen Riddersholm, er ny cheftræner for KRC Genk sammen med Domenico Oliveri. Han bliver nu igen cheftræner for den tidligere FCM-topscorer Paul Onuachu. Foto: Flemming Hansen (Arkiv)

FODBOLD For en måned siden blev han ansat som assistenttræner i Genk, men nu skal Glen Riddersholm sammen med belgiske Domenico Oliveri stå i spidsen for den belgiske fodboldklub.

Genk har nemlig fyret cheftræner John van den Brom mandag og altså forfremmet Riddersholm og Oliveri, der fremover vil dele cheftrænerposten og det sportslige ansvar.

Det skriver Genk på sin hjemmeside.

Fyringen af John van den Brom kommer efter en skuffende første halvdel af sæsonen, der efter 17 kampe i den belgiske liga har efterladt Genk på en ottendeplads.

I de seneste ti ligakampe er kun to endt med sejre.

John van den Brom blev ansat i november sidste år, efter at Jess Thorup havde forladt posten til fordel for cheftrænerjobbet i FC København.

Glen Riddersholm blev 5. november præsenteret som ny assistenttræner i Genk. Det er den 48-årige danskers første trænerjob i udlandet. Riddersholm har senest været cheftræner i Sønderjyske, hvor han stoppede i maj.

I Genk er Riddersholm blevet genforenet med angriberen Paul Onuachu, som var i FC Midtjylland, da Riddersholm trænede klubben.

Genk er en af Belgiens største fodboldklubber og vandt så sent som i 2019 det belgiske mesterskab.

/ritzau/

Glen Riddersholm

Født 24. april 1972 (49 år)

Gift med Tanja. Sammen har parret børnene Mathias og Camilla

Trænerkarriere, senior:

2008-11: FC Midtjylland (assistent)

2011-15: FC Midtjylland (cheftræner)

2016-2017: AGF (cheftræner)

2019-21: SønderjyskE (cheftræner)

2021- : KRC Genk, Belgien

Indlæser debat