Fink-koncernen bygger nyt domicil i Ikast

Fink Ejendomme og Fink Byg er vokset ud af sine nuværende kontorbygninger og bygger nu et nyt domicil, placeret ud til Herningmotorvejen

Udgivet:07. juli 2022, 09.53

Læsetid:2 minutter

Byggeriet af det nye hovedkvarter for Fink Ejendomme og Fink Byg er planlagt til at begynde til september og forventes at være klar til indflytning sommeren 2023. Illustration: Sweco arkitekter

1 år siden

IKAST Fink Byg blev grundlagt i 2006 af Jacob Fink, som også er den nuværende direktør i firmaet.

Fink Byg beskæftiger sig med byggeri, og siden opstarten har firmaet udviklet sig fra hovedsageligt at bygge haller samt lave jord- og betonopgaver til i dag at bygge eksklusive rækkehuse.

I 2013 kom firmaet Fink Ejendomme ApS til verden, og begge firmaer har i dag adresse på Kejlstrupvej 7 i Ejstrupholm.

Men nu løfter koncernen altså sløret for planerne om et nyt hovedsæde i Ikast.

- I Fink Koncernen har vi gennem en årrække haft god vækst, og vi vil gerne bygge en virksomhed til fremtiden, hvor vi kan tiltrække dygtige medarbejdere og give gode oplevelser til kunderne, siger Jacob Fink i en pressemeddelelse.

Mange faciliteter under tag

Bygningen kommer til at ligge ud til motorvejen på Lene Haus Vej 11, og den cirka 2000 kvadratmeter bygning skal indeholde administration, lager, showroom-faciliteter, tilvalgsrum, sportsfaciliteter, sundhedslokale til blandt andet sundhedstjek med mere.

- Vi har som firma været i tæt samarbejde med de lokale arkitekter Sweco, hvor drømmen om de kommende bæredygtige rammer for vores virksomhed er blevet skabt, siger Jacob Fink og fortsætter:

- Vi vil gerne kunne give kunderne en seriøs og en fremtidssikret oplevelse, hvor vi kan vise dem vores produkter - dette i form af eksempelvis en prøvelejlighed og en virtuel oplevelse af vores kommende boliger.

Et hus for alle

Byggeriet, som primært opføres i træ og med synlige træspær, er planlagt til at begynde til september og forventes at være klar til indflytning sommeren 2023.

- Det har været vigtigt for os at skabe et hus, som vi alle kan føle os hjemme i. Vi er en virksomhed, der spænder bredt, og rummer en bred vifte af kompetencer. Derfor skal vores nye rammer også rumme mange forskellige funktioner under samme tag, siger Thomas Asmussen, der er direktør i Fink Ejendomme.

Han fortsætter:

- Bygningen er tegnet med en central indgang, så kommer man som lærling eller investor, er det de samme faciliteter, man benytter og den samme kaffemaskine, man henter fra. Vi ønsker en bygning, som giver noget tilbage til vores kollegaer og byen.