Lille fortjeneste på besparelser

Udgivet:01. februar 2023, 15.11

Læsetid:1 minut

Mona Herskind. Foto: PR-foto

Af Mona Burgdorf Herskind. Bjørneklovej 13 Herning, 3. suppleant til Herning byråd (S) og formand for Herning Partiforening

1 måned siden

BESPARELSER »Beklageligt - ikke med min gode vilje - ved, at det gør ondt«. Beklagelserne var mange, da byrådet vedtog det omfattende sparekatalog, som blev forelagt fra de forskellige udvalg på byrådsmødet 24. januar 2023.

Få medlemmer af byrådet, der gik ind for besparelserne, forklarede deres holdninger, og ligeledes få byrådsmedlemmer, der gik imod besparelserne, brugte mange ord på at forklare, hvorfor de ikke kunne stemme ja.

Tilbage sad en kødrand af tavse venstrepolitikere, der åbenbart ikke havde lyst til at give udtryk for deres holdning eller ikke fandt det nødvendigt at forklare, hvorfor besparelser var nødvendige.

Det lignede allermest en paradeforestilling, hvor det mest opløftende var, at et venstremedlem af byrådet holdt sit første indlæg siden valget for næsten halvandet år og i den anledning modtog nogle småmønter fra sine kollegaer i byrådet. Hvor alle andre i kommunen tabte på de vedtagne besparelser, havde han da en lille fortjeneste. Håber han havde en god dag.

Indlæser debat