Robbie på søndag: Fire Boxen-koncerter på fire uger

Robbie Williams og Michael Bublé er de to næste stjerner, der kan opleves i Herning

Udgivet:22. februar 2023, 10.48

Læsetid:2 minutter

Jyske Bank Boxen danner i foråret rammen om flere koncertoplevelser med kendte, internationale musikere. Foto: MCH/Tony Brøchner

4 måneder siden

HERNING Der er i perioder langt mellem koncerterne i Jyske Bank Boxen, men i de kommende uger er der lidt for enhver smag med fire forskellige koncerter.

Det begynder på søndag 26. februar, hvor Robbie Williams lægger vejen forbi Herning i forbindelse med sin »XXV Tour«. Koncerten er fejringen af verdensstjernens første 25 år som soloartist, og publikum kan se frem til en perlerække af hits fra popstjernen, der brød igennem med boybandet Take That og siden har taget verden med storm som soloartist.

En anden global musikstjerne kigger forbi multiarenaen 15. marts, nemlig den talentfulde canadiske crooner, Michael Bublé. Den Grammyvindende sanger, som henter inspiration fra blandt andre Frank Sinatra og Tony Bennett, har i snart 20 år sunget og charmeret sig ind i hjerter over hele verden med flere udsolgte turnéer og med talrige albums med sin egne sange samt fortolkninger af klassikere fra den amerikanske sangskat. Michael Bublés nærvær og store, ubesværede stemmes fortolkninger af jazz og pop kendetegner hans populære koncerter, fremhæver MCH i en pressemeddelelse.

Grandprix-nostalgi

Gamle klassikere er også på plakaten, når hyldestkoncerten »Alletiders Melodi Grand Prix« tager publikum med på en nostalgisk rejse 18. marts.

Den stjernespækkede række af optrædende tæller folkekære grandprix-koryfæer som Birthe Kjær, Keld & Hilda, Jørgen Olsen, Kirsten & Søren, Søren Poppe, Gry og Lise Haavik, der byder på evergreens som »Kloden drejer«, »Vi Maler Byen Rød«, »Det’ lige det«, »Der står et billede af dig på mit bord« og »Smuk som et stjerneskud«.

Samme dag er der også underholdning i Boxen for børnene. Om formiddagen er der »Ramasjang Show«, og om eftermiddagen er der »MGP Mega Show« for de lidt større børn.

Italiensk operastjerne

I slutningen af marts overlades scenen til den italienske operasanger Andrea Bocelli, som fylder arenaen med klassiske mesterværker 26. marts. Stjernetenoren vil, ledsaget af Stockholm Concert Orchestra og Koncertforeningens Kor, fremføre nogle af operaens største arier samt flere af sine egne populære sange. I mere end 30 år har han beriget verden med sin storslåede vokal. Han har solgt flere end 80 millioner album på verdensplan og har sunget duetter med kunstnere som Eros Ramazotti og Céline Dion, og hans koncerter høster flotte anmeldelser.