Islam afgør fremtidens danske valg og politik

Udgivet:02. marts 2020, 12.36

Læsetid:2 minutter

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af Henrik Finn Edtwodth Andersen. Strynøvej 11 Hammerum, medlem af Nye Borgerlige

MEDIER Jeg har undret mig. Undret mig en hel del faktisk. Men samtidig er jeg ikke overrasket. For nyligt kom det frem, at der var langt flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark, end politikerne havde troet. Langt over 400.000 flere. Det blev kort beskrevet hos de danske medier, og et par enkelte politikere var ude at kommentere på det. Men derefter døde debatten, som den altid gør, når fakta ikke er politisk korrekt.

Og det er netop derfor, jeg undrer mig, men samtidig ikke er overrasket. Hvordan kan både politikere og journalister fuldstændig ignorere, at en fremmed religiøs ideologi nu kan afgøre danske valg?

Rent faktisk har vi allerede set det ske. Partier hos centrum-venstre-fløjen gik til islam for at skaffe stemmer ved det seneste folketingsvalg. Centrum-venstre-fløjen, der normalt giver udtryk for deres kærlighed til frihed, demokrati og kvinderettigheder, solgte ud til en kvindeundertrykkende ideologi, der vil begrænse vores ytringsfrihed og demokrati. Solgte ud af holdninger og politik for at kunne få islams stemmer.

Faktisk er der i Folketinget i dag islam-tilhængere, der vil tvinge danskerne til at betale endnu mere til islam. Religion har allerede taget kontrollen over det danske folketing. For eksempel når det gælder børnemishandling og tvangsstøtte til religiøse organisationer Det, vi så ved seneste folketingsvalg, er kun starten på et forandret Danmark og demokrati.

Se på landende omkring os, hvor ikke-vestlige tilhængere af islam får mere og mere indflydelse. Tilhængere af sharia sidder blandt andet nu i det svenske parlament.

Medierne og politikerne er tavse omkring islams indflydelse på dansk og international politik. Til gengæld skriver og taler de gerne om deres ønske om at bekæmpe højrefløjen.

Medier og politikere har allerede lært så meget af islam, at man nu begynder at se partier blive udelukket fra demokratiet, selv om de er valgt ind af vælgerne. Demokratiet i Danmark og resten af vesten er under angreb. Imens er både medier og politikere tavse. De har travlt med at tilfredsstille deres nye ynglingssegment.