Regionen præsenterer ny patient-app: Gør mobil videokonsultation tilgængelig for alle borgere

1. juli 2020, 09.22

MineAftaler-app’en er gratis og kan downloades på både App Store og Google Play. Brug af MineAftaler sker sikkert via login med NemID. Foto: Pr-foto

MIDTJYLLAND Efter stor succes med blandt andet online selvbooking på en række af hospitalerne i Region Midtjylland tager regionen nu endnu et skridt i bestræbelserne på at digitalisere patientkontakten. Som den første region i landet er Region Midtjylland klar med patient-appen »MineAftaler«.

Det oplyser regionen i en pressemeddelelse.

App’en skal bringe regionen, hospitalet og sundhedspersonalet endnu tættere på borgerne, som derved får et langt smidigere forløb tilpasset efter deres hverdag.

- Vi har rigtig god erfaring med blandt andet selvbooking på vores hospitaler, der giver patienter mulighed for selv at planlægge deres tid på hospitalet ud fra deres hverdag og arbejdsliv. Det er denne tilgang til at digitalisere mødet mellem patient og hospital, vi med MineAftaler-app’en nu folder ud til mobiltelefonen i borgerens egne lomme.

App’en samler mange funktioner til selvbetjening i ét værktøj. Ikke bare selvbooking, men også videokonsultation direkte fra mobiltelefonen og en digital assistent, der gør det fysiske besøg på hospitalet nemmere for patienten, siger Henrik Vestring, produktchef i Region Midtjylland, i pressemeddelelsen.

Afdelingerne på regionens hospitaler tager gradvist løsningen i brug. Til en start er det alle afdelinger i psykiatrien samt enkelte afdelinger på hvert hospital, der nu kan tilbyde patienterne muligheden for videokonsultation via deres mobiltelefon.