KPC skal bygge ny talentskole og sportscenter i Holing

Byggeriet omfatter blandt andet en opvisningshal med 2000 siddepladser

20. januar 2020, 16.30

En del af byggeriet er en ny opvisningshal med 2000 siddepladser, der både er tænkt til elitekampe samt som et supplement til centerets daglige aktiviteter. Illustration: Årstiderne Arkitekter

HERNING Et hold bestående af Årstiderne Arkitekter, ÅF og KPC som totalentreprenør er udpeget af Herning Kommune til at tegne og udføre talentskole og opvisningshal i Herning i forbindelse med byens eksisterende sportscenter.

Det skriver KPC på sin hjemmeside.

Talentskolen i Herning kommer til at danne rammerne for den daglige gang for omkring 200 elever på 7., 8. og 9. årgang, der alle dyrker sport eller har et musikalsk talent på eliteniveau.

Talentskolen bliver en moderne skole både udvendigt og indvendigt med fokus på arkitektur, men også på samarbejde, læring og kreativitet.

Klar i 2021

Det samlede byggeri på cirka 9000 kvadratmeter indebærer også en udvidelse af Sportscenter Herning.

Her vil blive opført en ny opvisningshal med 2000 siddepladser, der både er tænkt til elitekampe samt som et supplement til centerets daglige aktiviteter. Desuden opfører man en ekstra mindre hal.

Med fokus på at binde Sportscenteret og Talentskolen sammen med Herning by etablerer man en forplads i det sydøstlige hjørne mod Brændgårdvej samt en ny fælles hovedindgang.

Det samlede nye byggeri vil stå færdigt i 2021.