Hvorfor er du med ved FHIF-turneringen?

13. januar 2020, 11.18

Casper Jørgensen, Horn IF, 19 år, Aulum, første år: - Det bedste ved indendørs fodbold er, at en kamp ikke varer så lang tid. Det er sjovt. Man har bolden noget mere. Jeg har spillet fodbold i 11 år, men det er første gang, jeg er med her i turneringen. Det er meget hyggeligt, men det gælder også om at vinde, og i år har vi allerede sikret os en pokal med en tredjeplads i puljen.

HADERUP/FELDBORG Vi forstyrrede tre mænd - nogle af dem svedige og forpustede - for at høre, hvorfor de er med i fodboldturneringen, hvor mange år, de har været med, og hvor meget de ellers spiller fodbold.

Jens Lund Jensen, Feldborg Savværk, 41 år, Holstebro (fra Haderup), med i 20 år: - Det er en måde at holde kontakten til lokalsamfundet ved lige. Det er intenst at spille indendørs fodbold. Der spilles i kort tid, og der er tempo på. Det er noget andet end udendørs fodbold, som jeg også spiller herude i klubben. Selv om aldersspredningen på vores hold er stor, er det hyggeligt at være med, og det er lige så meget det sociale med at få en snak og en øl bagefter.
Dennis Hjerrild Sørensen, Hjerrildsminde I/S, 36 år, Sdr. Resen, med i 12-13 år: - Jeg har aldrig dyrket seriøs fodbold, men jeg synes, det er sjovt at spille det her om vinteren, når der er tid til det. Jeg begyndte på en svogers hold, men nu har vi lavet et hold, der bærer navnet på min fars og min gård. Truppen består af mine brødre, en fætter, en medhjælpers søn og bekendte jeg har gennem venner. Det gælder om at have det sjovt samtidig med, at man får rørt sig lidt.