Tv-værter besøger skoler inden næste weekends galla

Skolebørn i Ørnhøj og Vildbjerg får besøg af DR Ultra, når der sættes fokus på at være »ultra nice«

7. november 2015, 06.12

Jacob Riising ses her til Børne MGP sammen med Emmelie de Forrest, som vandt Det internationale Melodi Grand Prix i 2013. Han gæster sammen med Nicolaj Stokholm fem skoler i kommunen på tirsdag. Her underholder de elever med et show om ensomhed. Foto: Flemming Hansen

Vildbjerg-Ørnhøj Med sloganet »D' Nice at være Nice« kører DR Ultra en kampagne, som skal modvirke blandt andet mobning og ensomhed i skolen.

Herning Kommune er udvalgt som én af fire kommuner, som får besøg af kampagnen. Det sker lørdag 28. november, når der er DR Ultra Galla i MCH Messecenter Herning. Allerede nu på tirsdag kommer holdet bag kampagnen også forbi fem skoler i kommunen. Tv-værterne Jacob Riising og Nikolaj Stokholm begynder dagen på Kildebakkeskolen i Vildbjerg. Herefter går turen til Ørnhøj Skole.

Skærer man ind til benet, handler kampagnen om godt kammeratskab. Alle skoler i landet har mulighed for at bruge kampagnens undervisningsmateriale, som skal få eleverne til at arbejde med trivsel og klassefælleskab.

Modarbejder mobning ...