Byrådsmedlemmer mødt af frustrerede forældre

Politikerne fik verbale opsange ved stuvende fuldt borgermøde om Vinding Skole

7. december 2018, 11.13

Dorte West (V), Peter Villadsen (SF) og Jens-Bernhard Knudsen (V) stillede op for at svare på spørgsmål og debattere situationen for de små folkeskoler i kommunen. Borgermødet skulle have varet i halvanden time, men der var så stor deltagelse fra salen, at mødet gik 45 minutter over tid, indtil ordstyreren til sidst måtte sige stop. Foto: Henrik Ole Jensen

SØRVAD »Fortjener vores børn ikke en god folkeskole?« Sådan lød det store spørgsmål, da der i aftes var kaldt til borgermøde i Sørvad Kultur og Idrætscenter.

Til mødet deltog byrådsmedlemmerne Dorte West (V) og Peter Villadsen (SF), henholdsvis formand og næstformand i børne- og familieudvalget, samt den lokalt valgte Jens-Bernhard Knudsen (V), der er formand for børn- og ungeudvalget.

Og folk strømmede til for at høre politikernes svar i en grad, så der måtte hentes ekstra stole, og de sidst ankomne af i alt 95 tilhørere sad halvvejs ude i mødelokalets entré for at være med.

Alle tre byrådsmedlemmer udtrykte glæde og respekt for det store antal mennesker. Men årsagen til borgermødet gav ikke anledning til glæde blandt deltagerne. De var alle mødt op for at udtrykke utilfredshed med besparelser og manglende ressourcer i kommunens små folkeskoler - og især den lokale Vinding Skole. Og byrådsmedlemmerne måtte tage imod nogle verbale opsange undervejs.

Elever bliver sendt hjem...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben