112

Kaos i morgentrafikken: Tre forskellige uheld på syv minutter

Onsdag morgen fandt tre trafikuheld sted indenfor meget kort tid på Herningmotorvejen, Midtjyske Motorvej og Vesterholmvej i Herning

15. januar 2020, 08.43

Foto: Martin Ballund

112 Det har været noget af en hektisk morgen for Midt- og Vestjyllands Politi, da tre forskellige trafikuheld fandt sted inden for meget kort tid.

Det første uheld skete omkring 07.46 på Herningmotorvejen i vestlig retning. Tæt ved afkørslen til Hammerum kørte en bil op bag i en anden. Uheldet gav lidt kø, da det som tidspunktet angiver, var midt i myldretiden.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen, oplyser, at der umiddelbart ikke skulle være nogen tilskadekomne i forbindelse med uheldet.

Begge biler holdt i en periode i den ene af vognbanerne, men er nu flyttet fra stedet.

Det andet uheld skete blot fem minutter senere - klokken 07.51 - denne gang på Midtjyske Motorvej nord for Messemotorvejen i nordlig retning.

En lastbil var i gang med at foretage en overhaling, men da den skulle dreje tilbage i højre vognbane ramte chaufføren en personbil, så begge køretøjer snurrede rundt.

Den ene af de implicerede skulle ifølge vagtchefen have fået nogle knubs i forbindelse med uheldet, men der skulle umiddelbart ikke være sket noget alvorligt.

Det tredje og sidste uheld skete 07.53 på Vesterholmvej i Herning omkring krydset ved Guldborgvej.

En bilist kørte op bag en anden bilist.

Der skete ingen personskade ved uheldet, oplyser Carsten Henriksen.