Danish Crown i Herning får ny fabrikschef

Carsten Ole Hansen bliver ny fabrikschef på slagteriet i Herning. Han afløser Kaj Meldgaard, der har valgt at gå på pension til maj

5. marts 2021, 13.21

Der er skiftedag snart hos Danish Crown i Herning, hvor Carsten Ole Hsnsen tager over efter Kaj Meldgaard. Foto: Ritzau Scanpix

JOBSKIFTE Danish Crown henter en gammel kending hjem som ny fabrikschef for slagteriet i Herning. Efter Kaj Meldgaards beslutning om at gå på pension den 1. maj, skal Carsten Ole Hansen være den nye fabrikschef på slagteriet fra 1. april. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Han kommer til Danish Crown fra en stilling som fabriksdirektør i den aarhusianske pålægsvirksomhed Defco A/S, og han har tidligere beklædt flere tunge ledelsesstillinger indenfor fødevarebranchen - blandt andet som produktionsdirektør hos Tican Fresh Meat, Scandi Standard og HK Scan Sverige.

- Jeg glæder mig til at komme »hjem« til Danish Crown, hvor jeg tidligere har arbejdet i mere end 20 år. Danish Crown er inde i en meget spændende udvikling, og jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer og input, siger Carsten Ole Hansen.

Et oplagt valg

Carsten Ole Hansen, der er 56 år, blev udlært slagter i det daværende Steff Houlberg i 1985. Efter endt læretid havde han en lang række forskellige ledelsesopgaver, dels på slagteriet i Ringsted og dels på anlægget på Bornholm, mens begge slagterier fortsat var en del af Steff Houlberg. Sideløbende med ledelsesopgaverne har Carsten Ole Hansen suppleret sin faglige baggrund med en lang række tillægsuddannelser indenfor blandt andet ledelse og arbejdsmiljø.

Carsten Ole Hansen får reference til produktionsdirektør, Per Laursen, i Danish Crown Pork - og Per Laursen ser den nye fabrikschef som det perfekte valg.

- Gennem sin lange erhvervskarriere har Carsten Ole Hansen på bedste vis kombineret en stærk faglig baggrund med tunge lederstillinger indenfor fødevareproduktion i både ind- og udland. Han kender vores organisation fra tidligere og har desuden rigtig god og bred erfaring fra andre virksomheder i branchen. Han er derfor for mig at se et oplagt valg til stillingen som leder af vores produktion i Herning, siger Per Laursen.

Indlæser debat...