Opdatering: Det forsvundne »Videbæk-flag« er fundet igen

Tirsdag aften mistede Arne Stampe sit legendariske flag under VM-kvalifikationskampen i Parken Nu er det fundet igen

8. september 2021, 08.43

Arne Stampe Pedersen og det legendariske »Videbæk-flag« hører sammen, men nu er de blevet adskilt, da flaget er blevet stjålet efter kampen tirsdag aften i Parken. Foto: Tom Laursen

KØBENHAVN/VIDEBÆK OPDATERET KLOKKEN 11.55 Flaget er onsdag formiddag blev fundet uden for hotellet Wakeup i København, hvor det var smidt på gaden. Det var en anden fodboldfan, der fandt det, og henvendte sig til hotellet. Det bekræfter en glad Arne Stampe Pedersen på en telefonforbindelse onsdag middag.

- Flaget er lige nu på vej til Jylland i min kammerats bil, og det er jeg naturligvis meget lettet over. Det må være et eller andet fjols, der synes det var sjovt at tage det med og bare smide det igen.

- Flaget er heldigvis intakt, og det skal nok bare lige en tur i vaskemaskinen og hænges til tørre, så er det klar til nye eventyr. Det har så mange minder gemt i sig for mig, så jeg kunne slet ikke bære, hvis det ikke blev fundet igen.

Arne Stampe takker de mange, som har delt opslaget og de medier, der har bragt historien - blandt andet Herning Folkeblad

En dæmper på aftenen

Festen blev for Arne Stampe hurtigt slukket tirsdag aften i Parken, hvor det danske landshold ellers vandt 5-0 over Israel, og der var en nærmest euforisk stemning på det danske nationalstadion.

Efter kampen opdagede Arne Stampe, at det legendariske »Videbæk-flag« ikke hang der, hvor han havde hængt det op, da han skulle tage det med hjem. Det var simpelthen blevet fjernet.

På sin Facebook-profil beklagede Arne Stampe sin nød på følgende måde:

Sammen med opslaget har Arne Stampe Pedersen lagt en række billeder fra begivenheder inden for de seneste dage, hvor han og flaget har været sammen til en række store begivenheder i ind og udland sammen med landsholdet.

Stor bevågenhed

Også fodboldkammeraten Nicolai Eichmeyer forsøgte at hjælpe Arne Stampe Pedersen med at få flaget tilbage. Han skrev på sin Twitter profil:

Flere har svaret på opslagene. På Facebook svarer Johnny Vang:

- Den, der bliver fundet på overvågningen, dem, som har taget det bliver gjort til skamme. Håber I får afleveret det hurtigst muligt.

Brigitte Susanne Laugesen Toft, der er fra Videbæk skriver:

Ej det er da løgn. Det flag er jo legendarisk og tilhører dig Arne Stampe Pedersen. Håber dælme, du får det tilbage hurtigst muligt.

Pia Stampe Olesen konstaterer bare tørt:

- Sådan en idiot!

Opslaget er lagt på Facebook i aftes klokken 23.30, og det blev delt mere end 550 gange.

Læs mere
Flag har også følelser: Videbæk-flaget er blevet smådeprimeret
Abonnement

Indlæser debat...