Læserbrev: Arrogance i sagen om Rind Plantage

7. november 2019, 10.03

FORURENING Det er faktisk lige til at tude over den arrogance, Joan Hansen og hendes medarbejdere udviser i sagen om det giftige affald i Rind Plantage.

Joan Hansen kan få den påviste gift, pcb, til at forsvinde fra det farlige affald, bare med et pennestrøg.

Pcb er en af de mest farlige miljøgifte, der findes, og den vil blive ved med at sive ned i undergrunden til grundvandet i århundreder. Men det er formanden for teknik og miljø og hendes medarbejdere fløjtende ligeglade med. Efter min mening skulle der indledes en straffesag mod alle dem, som har medvirket til dette miljøsvineri. Hvis man husker lidt tilbage, var det også Herning Kommunes teknik- og miljøafdeling, der fik skimmelsvamp, råd og faldefærdig beton til at forsvinde med et pennestrøg på Holtbjergskolen.

De kan åbenbart noget med en kuglepen i den afdeling. Og efter min mening er Joan Hansen uværdig til at sidde i en folkevalgt forsamling, når hun vil lægge navn til et enormt miljøsvineri. Læs også

Hvordan en person med Joan Hansens baggrund kan sidde advarsler om svinsk behandling af Rind Plantage overhørig er ikke engang en gåde. Hun er en af Lars Krarups inderkreds af Venstre-folk som kan alt med en kuglepen. Dog ikke lige svare på spørgsmål om blandt andet 16.5 millioner kroner i fratrædelse til en i forvejen højt betalt direktør.

Gad vide om ikke også Joan Hansen med et pennestrøg vil forsøge at slette den sag helt fra de officielle papirer, så sagen ikke eksisterer mere.

Joan Hansen, jeg græmmes ved dig, og du burde skamme dig. Men det ligger jo som bekendt ikke til Venstre-politikere.