Dansk stjerneskud scorer hovedrolle i ny seriesatsning

Skuespilleren Andreas Jessen indtager rollen som problemknuseren Toke, som selv har bøvl på privatfronten, i Discoverys nye serie, "Fixer".

21. oktober 2021, 10.09

Gennem sæsonen følger "Fixer" Tokes forsøg på at vinde sin kæreste tilbage. Han vælger sammen med sin ven Hamza, spillet af Arian Kashef, at bruge sin evne til at løse andre folks problemer som en alternativ karrierevej. (Stillfoto).

KØBENHAVN Toke kan løse alles problemer. Når de opstår, fikser han dem nærmest med et fingerknips. Undtagen sine egne problemer.

Kæresten er så træt af Tokes manglende vej i livet, at hun skrider sin vej.

Derfor sætter han alt ind for at gafle hende tilbage og beslutter at gøre sin evne til en alternativ karrierevej.

Det er omdrejningspunktet i den nye serie "Fixer", der får premiere på discovery+ den 22. november og er den seneste seriesatsning på streamingtjenesten.

I hovedrollen som Toke ses den fremadstormende stjerneskuespiller Andreas Jessen.

- Da jeg læste manuskriptet til "Fixer", forelskede jeg mig med det samme i den umiddelbarhed og det naive gåpåmod, som Toke besidder, siger Andreas Jessen i pressemeddelelsen.

- Det var virkelig godt og ikke mindst sjovt, lyder det videre fra 32-årige skuespiller.

Andreas Jessen blev uddannet skuespiller fra Odense Teater i 2016, men har lavet skuespil mange år før det.

Han har medvirket i "Rejseholdet", "Ludvig & Julemanden" og "Hvidsteen gruppen". I de seneste år har han udmærket sig i serier som "Mercur" og "Alfa".

I "Fixer" spiller Andreas Jessen blandt andre over for Arian Kashef, Josefine Tvermoes og Anders Heinrichsen.

"Fixer" er den anden fiktionsserie, som Discovery præsenterer på sin streamingsplatform, discovery+, efter "Fars drenge", som havde premiere i sommer.

"Fixer" får premiere på streamingtjenesten discovery+ den 22. november.

/ritzau/

Dansk films populære brødrepar: Vi har sloges og skændtes Skuespillerne og brødrene Andreas og Sebastian Jessen Andreas Jessen blev uddannet skuespiller fra Odense Teater i 2016, men har lavet skuespil mange år før det. Han har medvirket i "Rejseholdet", "Ludvig & Julemanden" og "Hvidsteen gruppen". I de seneste år har han udmærket sig i serier som "Mercur" og "Alfa". Nu indtager han hovedrollen i Discoverys nye seriesatsning, "Fixer". (Arkivfoto). Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix