Bjorkstrand scorede i ny Columbus-sejr

Oliver Bjorkstrand scorede til 2-0, da Columbus Blue Jackets vandt i Dallas. Se målet i videoklippet her

5. marts 2021, 08.11

Oliver Bjorkstrand scorede for Columbus Blue Jackets. Foto: Ritzau Scanpix (Arkiv)

ISHOCKEY Skæbnen er vendt for Columbus Blue Jackets i verdens bedste ishockeyliga, NHL. Efter fem nederlag på stribe vandt holdet natten til onsdag dansk tid over Detroit Red Wings, og det blev natten til i dag fulgt op af en 3-2-sejr på udebane mod Dallas Stars.

Det skete med herningensiske Oliver Bjorkstrand i en af hovedrollerne. To et halvt minut inde i tredje periode scorede danskeren til 2-0 i en lettere bizar situation.

I et Columbus-angreb endte pucken hos Dallas-angriberen Joel Kiviranta i venstre side. Han sendte en fejlaflevering ind foran eget mål, hvor Bjorkstrand stod mutters alene og tog imod pucken. Den 25-årige herningenser havde god tid til at udplacere russiske Anton Khudobin i Dallas-målet.

Oliver Bjorkstrand har nu tegnet sig for 18 point i sæsonen fordelt på 7 mål og 11 assists.

Blue Jackets kom også på 3-0, men Dallas svarede tilbage med to scoringer i midten af tredje periode, og de havde stadig ni et halvt minut til at jagte udligningen.

Dallas, som nu ellers har tabt fire kampe i træk, vandt skudstatistikken 24-22

Oliver Bjorkstrand fik 13.44 minutter på isen og fik ingen stjerner. Kampens spiller blev Boone Jenner, der tegnede sig for et mål og en assist.

Indlæser debat...