Konstitueret fagchef bliver fastansat: Handicap og Psykiatri får ny chef

Udgivet:28. november 2022, 11.01

Læsetid:1 minut

Line Loldrup er blevet ny fagchef for Handicap og Psykiatri på Rådhuset i Ringkøbing - et kontor hun ikke er ny på, idet hun har været konstitueret siden i sommer. Foto: PR-foto

2 måneder siden

JOBNYT 47-årige Line Loldrup, Skjern, er ikke just ny i jobbet som fagchef i Handicap og Psykiatri i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Hun har nemlig været konstitueret i stillingen siden i sommer, og før det har hun arbejdet i afdelingen siden 2008.

- Vi har altså ansat en fagchef, som i detaljer kender området. Line har flere års erfaring med fagområdet, og det betyder, at vi kan fortsætte den spændende udvikling og politiske retning, som allerede er i gang i Handicap og Psykiatri, og det er vi rigtig glade for, siger Anette Ørbæk Andersen, direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Hun er ordentlig, bundsolid og pligtopfyldende. Hun er en kvalificeret leder, som har alt det, der skal til i en stilling som fagchef, siger Anette Ørbæk Andersen.

Når Line Loldrup begynder i sit nye job, skal hun ikke først til at lære kontoret, medarbejderne og kulturen at kende. Hun begyndte sin karriere i ledelsessekretariatet i den tidligere Ringkøbing Kommune, men skiftede i 2008 til Handicap og Psykiatri, hvor hun blandt andet har været i specialteamet og arbejdet med digital omstilling, kompetenceudvikling og nyt serviceniveau.

Indlæser debat