Særlig hæder til to

10. august 2020, 11.22

Henning Olesen (t.v.) har fået klubhæder, og Felle har fået klubtrøje. foto: Privatfoto

FELDBORG I fredags kom serieturneringen omsider i gang efter et fodboldløst forår, og Feldborg-Haderup IF (FHIF) tog imod Aulum IF i et vaskeægte lokalopgør på hjemmebane.

De to naboklubber mødes dette efterår i serie 3, efter at FHIF er rykket op fra serie 4, mens Aulum IF er rykket ned fra serie 2.

Kampen sluttede 2-0 til hjemmeholdet, som med to oprykninger i streg har haft gevaldigt spark i støvlerne det seneste halvandet år. Ved Fjends Cup i forrige uge kom FHIF-drengene dog ned på jorden igen, da turneringen ikke gik så godt som håbet, men med sejren over Aulum er FHIF nu i gang i turneringen.

Der er kommet en ny spiller på holdet: Felle. Feldborg-maskotten har fået en klubtrøje med nummer 70. Det refererer til, at FHIF blev grundlagt i 1970 og dermed fylder 50 år i år. Felle skal heppe og hoppe på sidelinjen.

Her arbejder Henning Olesen også, og han er blevet kåret som Årets FHIF’er. Det er en hæder, der hvert år gives til en frivillig, der har gjort en særlig indsats for klubben. Henning Olesen er kendt som en trofast og passioneret tilskuer, som samtidig sørger for at bemande »Stadiongrillen« på Feldborg Stadion og dermed bespise publikum.