Risikerer karantæne: Disciplinærinstans åbner sag mod FCM-keeper for dommersvada

Jonas Lössl risikerer at blive straffet for sine udtalelser om dommer Sandi Putros efter kampen mod Silkeborg

Udgivet:22. marts 2023, 12.21

Læsetid:1 minut

FCM-keeper Jonas Lössl var rasende på dommeren efter kampen mod Silkeborg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

2 måneder siden

FODBOLD FC Midtjylland-målmanden Jonas Lössl risikerer karantæne, efter at han efter søndagens kamp mod Silkeborg var harsk i sin kritik mod dommer Sandi Putros.

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at åbne en sag mod Lössl.

Ifølge bold.dk bekræfter FC Midtjylland, at klubben er blevet bedt om at sende en redegørelse til instansen.

Jonas Lössl følte, at FCM blev bortdømt i kampen, der sluttede 3-3 og betød, at FCM ikke kommer med i Superligaens mesterskabsspil.

Målmanden mente, at Silkeborgs mål til 3-3 skulle have været annulleret. Putros påkaldte sig desuden vrede, da han i tillægstiden annullerede en FCM-scoring for offside.

Efterfølgende sagde Jonas Lössl i et interview med Viaplay, at Putros var skyld i, at FCM ikke vandt kampen. Det interview kan ses lige her hos TV3 Sport.

- Han mistede fuldstændig grebet om kampen. Han dømte nogle meget afgørende situationer den forkerte vej. Jeg føler decideret, at vi er blevet dømt imod i dag, sagde Jonas Lössl blandt andet efter kampen.

Lössl: Ingen kommentarer

Herning Folkeblad har været i kontakt med Jonas Lössl, efter at nyheden om disciplinærinstansens sag mod ham er kommet frem. Målmanden siger til avisen, at han ikke har nogle kommentarer, så længe sagen kører.

KK/ritzau/

Indlæser debat