Kursister har prøvet en måned med plantebaseret kost: Jeg sover bedre, og jeg har fået mere energi

En omlægning af kosten kan give vidt forskellige resultater. Det kan tre kursister skrive under på efter en måned med plantebaseret kost

28. september 2020, 17.01

En tzatziki med radiser var en af retterne, da Dann Fløjgaard søndag lavede frokost med plantebaseret kost. Hans hustru var kursusleder for et hold, der netop har været gennem en måned uden kød, olie, hvedemel og visse andre madvarer som eksempelvis sukker. Foto: Henrik Ole Jensen

ARNBORG Den søde kartoffel kommer ud af ovnen og bliver lavet til mos, skålen med råkostsalat bliver fyldt, og på køkkenbordet hos Dorte og Dann Fløjgaard på Højbovej i Arnborg, er der poser med solsikkekerner og en stor bøtte med karry, som kikærterne skal ristes i.

Det er søndag formiddag, og mens Dann Fløjgaard gør klar til frokost i køkkenet, er det tid til ...