Falck får ny direktør i Region Midtjylland

18. november 2019, 12.31

Dennis Abildgaard Jørgensen. Foto: Pr-foto

AMBULANCEDIREKTØR Falck har fundet en ny regionsdirektør til ambulance-forretningen i Region Midtjylland. Det bliver Dennis Abildgaard Jørgensen, der senest kommer fra servicevirksomheden Coor, hvor han har været både udviklingschef, kontraktchef og driftschef.

- Vi har ledt efter én, der kunne bevare vores høje service over for patienter og kunder, øge vores kommercielle mindset og have et skarpt øje på kontrakter. Det har vi fået med Dennis Abildgaard, så vi glæder os til at byde ham velkommen, siger Jørgen Mieritz, der er direktør for Falck Ambulance i Danmark i en pressemeddelelse.

Dennis Abildgaard Jørgensen har en baggrund fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet og har arbejdet i revisionsvirksomheden Deloitte, inden sine 11 år hos Coor. Han ser frem til de kommende udfordringer, der ikke mindst byder på det kommende ambulanceudbud i Region Midtjylland.

- Jeg har arbejdet med store kontrakter med både offentlige og private organisationer igennem mange år, og den erfaring kan jeg tage med til Falck, siger Dennis Abildgaard og tilføjer, at det er en kerneopgave at fastholde det gode forhold til både borgerne i Midtjylland og til regionen.

Dennis Abildgaard Jørgensen tiltræder i sin nye stilling 1. december.