Stumpemarked og Outletmesse droppet: MCH aflyser eller udsætter også april-arrangementer

Messecentret har aflyst eller udsat alle egne arrangementer i april

17. marts 2020, 09.54

Er der et sted, hvor man står tæt, er det ved de gode tilbud på outletmesserne. Foto: Henrik Ole Jensen

AFLYSNING - En naturlig og nødvendig beslutning, sådan som situationen har udviklet sig.

Sådan lyder det fra MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen i en pressemeddelelese tirsdag formiddag.

Her meldte messecentret ud, at de har besluttet at udsætte eller aflyse alle deres egne arrangementer også i april måned uanset størrelse og forventet antal gæster.

Aflysningerne drejer sig om messerne Loppe- og stumpemarked 4. april og Shopping- og outletmessen 18.-19. april, der begge er sæsonbestemte og halvårlige – og dermed på programmet igen i efteråret.

Tidligere aflyste man marts måneds forestillinger af den store egenopsætning af musicalen »9 to 5«. Nu aflyses også forestillingerne i april. »9 to 5« gennemføres i stedet i foråret 2021.

Koncerten med Anders Blichfeldt, der skulle have fundet sted 30. april, er udsat til efteråret.

Messecentret oplyser, at billetkøbere til alle berørte arrangementer vil få direkte besked.

Byge af ændringer

Der er også aflysninger og flytnnger af flere arrangementer, som eksterne partnere står for i MCH. I går blev det meldt ud, at VM i taekwondo-disciplinen poomsae ikke finder sted i maj i MCH. Her skulle 1500 deltagere ellers have kæmpet om VM-medaljer i Herning. Arrangørerne har valgt at aflyse arrangementet.

På fredag skulle D-A-D have fyldt Boxen, men den koncert er flyttet til 30. oktober.

Også koncerten »Absolute Bass« lørdag 28. marts er udsat. Det samme gælder to planlagte MGP-koncerter 29. marts. De foregående dage har der været meldt ud om andre udsættelser, hvor den største er fødevaremessen Foodexpo 22.-24. marts. Final 4-pokalfinalestævnet i håndbold i den netop overståede weekend er flyttet til maj, og fodboldlandskampen mod Færøerne på MCH Arena er også droppet.