Julen kommer til Karstoft

22. november 2019, 11.12

Niels Petersen, formand for Karstoft Borgerforening, foran det store juletræ på torvet. Billedet er fra i fjor. foto: Tom Laursen

Karstoft Folkene fra borgerforeningen i Karstoft er allerede godt i gang med forberedelserne, hvor de sidste søndag var i skoven at fælde to store juletræer - et til torvet og et til Karstoft Samlingshus. I morgen, lørdag, sættes det lysende julepynt op i alle lysmaster ned gennem byen.

- Det bliver et flot syn, som vi glæde os over i hele december. Også lørdag bliver det store juletræ sat op på torvet, og juletræet i Samlingshuset bliver pyntet, så det hele er klar, når årets juleprogram for både små og store løber af stablen på søndag, siger borgerforeningens formand, Niels Pedersen.

Alle indtægter fra arrangementerne går til Karstoft Borgerforening, som har brug for al den støtte, den kan få.

- Det er borgerforeningen, der både passer og betaler for driften af hele det dejlige engområde, som alle i området flittigt benytter og har stor glæde af. Derfor er det også meget vigtigt, at alle i området bakker om arrangementerne og støtter ved at være medlem af borgerforeningen, siger formanden.