Kirkens Korshør opretter forældregruppe: Kirkehuset danner rammen

15. oktober 2021, 12.23

Annette Stær er koordinator af et nyt tilbud, som Kirkens Korshær står bag, og som får til huse i Videbæk sogns Kirkehus ved Videbæk Kirke. Foto: Privat

Videbæk Kirkens Korshær har med stor succes oprettet forældregrupper i Herning og Holstebro og vil nu føre den gode idé videre i Videbæk og omegn.

»Forældregruppen« er et ikke-kommunalt tilbud, der især henvender sig til gravide og/eller småbørnsfamilier, der savner et rummeligt og hyggeligt fællesskab at være en del af.

- Vi mødes i Kirkehuset i Videbæk tirsdage i ulige uger. Det er tanken, at vi byder på en kop kaffe og en bid brød, og så ellers lægger op til fælles snak om alt, hvad der nu rører sig i familien, når man venter barn eller står med små børn i hverdagen, fortæller Annette Stær, der er pædagog og ansat hos Kirkens Korshær. Hun fortæller videre:

- Har man bare lyst til at være med på en lytter, så er man også meget velkommen til det.

Forældregruppen er et åbent tilbud, det vil sige, at der ikke er tilmelding, man kommer, når man vil og kan, og det er helt gratis at være med. Tilbuddet er for borgere i Videbæk og de omkringliggende sogne.

Indlæser debat