Kvik-stifters husfirma får to nye medejere ind: Den absolutte bedste løsning for firmaet

Tiny Choice, med Knud Boel Troelsen i spidsen, har tilføjet Lena de Fries Jensen og Jeanette Funder til ejerkredsen

Udgivet:19. september 2023, 12.58

Læsetid:3 minutter

Jeanette Funder (t.v.) og Lena de Fries Jensen ejer i fællesskab virksomheden Fries & Funder, hvor de udfører alt fra bogholderi til HR-funktioner og logistik for virksomheder i mange forskellige brancher. Nu er de også medejere af Tiny Choice. Foto: PR-foto

IVÆRKSÆTTERI Knap en måned efter lanceringen udvider Herning-firmet Tiny Choice ApS sit hold med to nye medejere, nemlig Lena de Fries Jensen og Jeanette Funder. Deres rolle bliver at stå for økonomi og bogholderi, samtidig med at de træder ind i ledelsen på linje med de øvrige ejere med direktør Knud Boel Troelsen i spidsen.

- Det har hele tiden været planen, at vi hurtigt skulle have den økonomiske og administrative del af virksomheden på plads. Vi ville gerne have en partner, som var fagligt stærk og samtidig så bredt funderet, at vedkommende kunne varetage en bred vifte af opgaver fra budgetlægning og bogføring til strategisk planlægning, udtaler Knud Boel Troelsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Med Jeanette Funder og Lena de Fries Jensen er vi gået lidt utraditionelt til værks ved at byde et makkerpar indenfor, men fordi de supplerer hinanden og har hver deres styrker, er det absolut den bedste løsning for et nystartet firma i vækst. Derudover var det vigtigt for os at finde nogle, der forstår tankegangen bag vores bæredygtige koncept, og som kan indgå naturligt i det eksisterende hold.

Imponerende alsidighed

Lena de Fries Jensen og Jeanette Bjørnholt Funder ejer i fællesskab Fries & Funder ApS, som har adresse i både Nordborg og Kolding.

Firmaet blev oprindeligt stiftet af Lena de Fries Jensen i 2016 under navnet LHJ Bogføring Aps, men skiftede navn til Fries & Funder ApS i 2018, da Jeanette Bjørnholt Funder købte sig ind i virksomheden. Her udfører de alt fra bogholderi til HR-funktioner og logistik for virksomheder i mange forskellige brancher.

- Vi har arbejdet med alt fra fodterapeuter og brugtbilsforhandlere til succesrige iværksættere, og selvfølgelig fortsætter vi med at servicere vores andre kunder,fortæller Lena de Fries Jensen, der hurtigt fattede interesse for Tiny Choice.

- Da vi fik chancen for at blive medejere af Tiny Choice, skulle vi ikke tænke længe over det. Vi blev imponeret over alsidigheden i produktet og tanken om, at man kan bo på minimal plads, men også visionen om, at huset kan udvikles og følge beboernes behov, uanset om der blev flere eller færre i den enkelte husholdning. Dertil kommer, at hjemmet er flytbart, og derfor betyder en flytning ikke nødvendigvis, at man skal sælge sin bolig, men kan tage den med sig, forklarer hun.

De nye medejere har arbejdet inden for regnskabsbranchen i mange år. Lena de Fries Jensen er 42 år gammel og uddannet cand.merc.aud. Hun stiftede LHJ Bogføring ApS i 2016 og fik hurtigt så travlt, at hun måtte inddrage sin mand i driften. De er begge sønderjyder og bor på Als, som de flyttede hjem til sidste år efter mange år i Skarrild syd for Herning. Jeanette Bjørnholt Funder er 61 år og autodidakt inden for administration, HR, lagerstyring og logistik. Hun bor med sin mand i Kolding.

I lighed med de øvrige ejere af Tiny Choice fortsætter Lena de Fries Jensen og Jeanette Bjørnholt Funder med at drive deres egen virksomhed ved siden af.

Indlæser debat