Nye vandreture om formiddagen

8. oktober 2021, 10.46

Marchforeningen Hosekræmmerne har gåture for medlemmer, men på mandag - og måske også kommende mandage - er der ture for seniorer, efterlønnere eller andre, der har tid, lyst og lejlighed. Foto: Flemming Hansen

VILDBJERG Herning Kommune vil gerne have flere seniorer og efterlønnere ud at bevæge sig, og derfor har kommunen fået Marchforeningen Hosekræmmerne til at arrangere en gåtur mandag formiddag 11. oktober.

En tur, der kan blive til flere på samme tidspunkt hver uge.

I første omgang bliver der »åben gåtur«, og det er noget, som Herning Kommune støtter. Derfor er kommunen også sponsor ved kaffe og brød på den rasteplads, der bliver undervejs på mandagens tur.

Udgangspunktet er p-pladsen ved Ringkøbing Landbobank, og turen bliver på fire-fem kilometer i et tempo, så alle kan være med.

Folk, der ikke mener, de kan klare en gåtur af den længde lige nu, er også velkomne til at møde op på rastepladsen på Åvænget 14.

Hvis der er opbakning til mandagsturene, håber Marchforeningen Hosekræmmerne, at de bliver permanente.

Alle er meget velkomne, understreger marchforeningen.

Det er ikke kun i Vildbjerg, at der nu bliver arrangeret en uformel vandretur. I Aulum har en løst organiseret gruppe ture hver mandag eftermiddag. Gruppen kalder sig »Gå - så går det nok«.

Indlæser debat...