Folkebladet erfarer: FCM henter midtbanespiller i Tunesien

FC Midtjylland henter ifølge Folkebladets oplysninger en 22-årig midtbanespiller fra tunesisk topklub

Udgivet:01. juli 2022, 21.53

Læsetid:1 minut

22-årige Chris Kouakou fra Elfenbenskysten er angiveligt tæt på et skifte til FC Midtjylland. Foto: Sfaxien

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD FC Midtjylland har denne sommer taget afsked med Max Meyer og Oscar Fraulo og antalsmæssigt været lidt smalt besat på den centrale midtbane. Men nu tyder meget på, at de danske pokalvindere er tæt på at kunne præsentere et nyt supplement til midtbanen.

Den 22-årige ivorianer Chris Kouakou er ifølge Folkebladets oplysninger meget tæt på en aftale med FC Midtjylland.

Rygtet om midtbanespillerens skifte dukkede fredag aften op på det sociale medie Twitter, der byder på mange mere eller mindre troværdige meldinger om klubskifter. Men kilder bekræfter over for Herning Folkeblad, at der er noget om sagen i dette tilfælde.

Chris Kouakou ankommer på en fri transfer fra den tunesiske topklub CS Sfaxien, hvor han i 2021 var med til at vinde den tunesiske pokaltitel. Sfaxien blev nummer tre i mesterskabsspillet i Tunesien, der sluttede i sidste weekend.

Trods sine bare 22 år har Chris Kouakou - ifølge transfermarkt.com - spillet 63 kampe for Sfaxiens førstehold. Inden da spillede han for klubbens U21-hold.

På den centrale midtbane råder FCM aktuelt over Raphael Onyedika, Charles Rigon Matos, transfervarme Evander Ferreira samt Oliver Sørensen og Nicolas Madsen, der begge netop er hjemvendt fra lejemål.

I sommerens første to træningskampe har U19-spillerne Andreas Nibe og Obule Sunday Moses også fået spilletid på den centrale midtbane.

Tiden må vise, hvor Chris Kouakou passer ind i det hierarki.

Hvis skiftet som ventet falder på plads, bliver han den anden spiller fra Elfenbenskysten i FCM-truppen, der i forvejen tæller forsvarstalentet Ousmane Diomande.

Indlæser debat

Fodbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere