Medie: FCM sælger 15-årig midtbanespiller til Bayern München

Jonathan Asp Jensen fortsætter angiveligt karrieren i den tyske storklub Bayern München

12. januar 2022, 09.47

For et år siden kunne akademichef Flemming Broe præsentere den 15-årige Jonathan Asp Jensen, der blev hentet i Gauerslund IF. Nu fortsætter midtbanespilleren angiveligt i Bayern München. Foto: FCM

FODBOLD Ifølge Tipsbladet har FC Midtjylland solgt den blot 15-årige midtbanespiller Jonathan Asp Jensen, der på fredag fylder 16, til den tyske storklub Bayern München.

Han kom til FC Midtjylland fra barndomsklubben Gauerslund IF mellem Vejle og Fredericia for et år siden, da han i forbindelse med sin 15 års fødselsdag skrev under på en tre år lang kontrakt, og han begyndte på akademiet i sommer. Han spiller for FCM’s U17-hold og er noteret for fire mål i denne sæson. Det er nok til, at han er den næstmest scorende for mandskabet.

Det er indtil videre blevet til fire U16-landskampe for Jonathan Asp Jensen.

Transferen ventes at blive offentliggjort senere i denne uge.

I forbindelse med skiftet til FCM for et år siden sagde akademichef Flemming Broe:

- Jonathan er et virkeligt stort talent, som har alle forudsætninger for at nå langt. Derfor er vi selvfølgelig rigtigt glade for, at vi nu kan arbejde videre med ham, og vi ser frem til at følge hans udvikling, sagde han til klubbens hjemmeside.

I samme artikel sagde den unge mand selv:

- Mine største styrker ligger i det tekniske med gode førsteberøringer og driblinger i 1 mod 1-spillet. Her vil jeg gerne lægge på i forhold til mål og assists, for det er jo nu engang sådan, at man vinder fodboldkampe. Lige nu handler det for mig om at udvikle mig så meget så muligt gennem træning og kampe her på akademiet. I fremtiden kunne det være fedt at komme til udlandet og spille i de store ligaer, så det er jo det, jeg går efter, sagde han til fcm.dk.

Indlæser debat