Teaterkompagniet: Hvor er der en Bølle Bob?

Peter Pan skiftes ud med Bølle Bob

2. august 2021, 10.10

Det er som sædvanlig Bente Meldgaard (i midten) og resten af familien, der står for instruktionen, når det går løs med Bølle Bob, som Teaterspirerne allerede har opført tidligere. Foto: Flemming Hansen

BRANDE 2Det er jo nogle herlige drenge begge to, men der er ikke plads til dem begge på en gang«.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Teaterkompagniets ungdomsafdeling Teaterspirerne.

- Vores ungdomsafdeling skulle have spillet Peter Pan. Først i foråret 2020, som så blev udsat til dette forår, og som vi så blev nødt til at udsætte til næste forår. På grund af covid-19 var det jo forståeligt nok, men ikke desto mindre ærgerligt, lyder det fra kompagniets formand Jørgen Lauridsen, der tilføjer:

- Det er desværre vores oplevelse, at det er meget svært, hvis ikke ligefrem umuligt, at skulle holde gejsten til at øve det samme stykke for tredje år i træk. Det har vi taget konsekvensen af, og giver derfor Peter Pan lov til at blive på Ønskeøen lidt endnu og opfører Bølle Bob i stedet. Det bliver helt sikkert godt, siger formanden.

Kom frisk

Har man billetter til Peter Pan, kan disse i stedet bruges til Bølle Bob, da der ikke bliver lavet om på datoerne.

Skulle man derimod ønske at få billetterne refunderet, kan det selvfølgelig også lade sig gøre, ved henvendelse til RemisenBrande.

I forbindelse med »sceneskiftet« holder Teaterkompagniet audition og informationsmøde. Det sker søndag 8. august.

Ved auditionen bliver der mulighed for at få en snak med instruktørteamet med Bente Meldgaard i spidsen og måske afgive en lille sangprøve.

- Kom frisk. Vi trænger i den grad til at komme i gang med at spille teater igen, og det bliver sjovt, lyder opfordringen fra Jørgen Lauridsen.

Indlæser debat...