10-årsjubilæum med KidsAid

Ferie for Alle i dagene 21.-23 februar præsenterer igen Danmarks største golfmesse, Dansk Golfshow. Golfmessen støtter for 10. gang KidsAid og byder på masser af inspiration til golfspillere - både når det gælder rejser og udstyr

12. februar 2020, 12.49

Golfmessen til Ferie for Alle er meget populær blandt golfspillere. Man kan både købe golfrejser, golfudstyr og få testet eller fittet eventuelle nykøb. Foto: Lars Møller/MCH

HERNING Dansk Golfshow på Ferie for Alle har støttet op om velgørenhedsorganisationen KidsAid i 10 år.

Siden 2011 er der indsamlet mere end 400.000 kroner til syge danske børn og deres familier.

I år er der sat alle sejl til for at markere jubilæet på Dansk Golfshow, hvor målet er at overgå donationen fra 2019 på 65.000 kroner.

- Indsamlingen foregår gennem forskellige konkurrencer på golfmessen, hvor 20 kroner for at deltage går ubeskåret til KidsAid. Vi vil i år præsentere et nyt konkurrenceområde, som vi kalder for Ø-green Challenge, hvor udfordringen bliver at ramme en ø-green ude i et vandbassin, siger Johnny Tang Frandsen fra MCH Messecenter Herning.

En hjertesag

Der er masser af præmier på højkant, ligesom der alle dage på messen bliver holdt auktion i Danmarkshallen, hvor udstillerne har doneret et væld af gode oplevelser inklusive rejseophold og miniferier.

Foruden MCH Messecenter Herning og Ferie for Alle rejser Bravo Tours også penge til KidsAid under Dansk Golfshow.

- KidsAid er en hjertesag for os, fordi det er en god sag at hjælpe syge børn og deres familier til en bedre tilværelse i en svær tid. KidsAid er også meget involveret i golfens verden, hvor vi i Bravo Tours laver mange arrangementer sammen med organisationen, siger direktør Peder Hornshøj.

Bravo Tours er på Ferie for Alle traditionen tro repræsenteret med stande både i Udlandshallen og i Golfhallen, hvor de besøgende også kan finde golfrejsebureauerne Golf Plaisir, Green2green, Noyan Golf Travel og Caddie Golfrejser.

- Der kommer virkelig mange mennesker for at se og opleve, men absolut også for at købe noget. Vi er der for at møde vores kunder i øjenhøjde og sælger mange rejser såvel på messen som i den efterfølgende tid, siger Peder Hornshøj.

Golfdestinationer i 14 lande

På Dansk Golfshow kommer der udstillere fra hele 14 europæiske lande. Mange af dem er samlet på de to store stande, der tilhører Nordic Golfers og Green2green. Sidstnævnte samarbejder med 22 udenlandske destinationer, mens Nordic Golfers med messens største stand sætter rekord med 27 samarbejdspartnere fra hele Europa.

- For bare et par år siden stod vi med en lille stand og kun tre partnere, men vores udenlandske samarbejdspartnere elsker at møde de danske golfspillere og tale med kunderne om den næste golftur. Vi har også et rekordstort prisbord, hvor man kan vinde golfophold og greenfees til de over 1000 golfbaner, hoteller og resorts, som vi samarbejder med i 35 lande, siger partner Jess Krelskov fra Nordic Golfers.

Hos Nordic Golfers kan de besøgende for eksempel møde golfregionen Golf and wine in La Rioja, der vil servere smagsprøver på deres skønne Rioja-vine. Stenaline kommer også på standen for at promovere den nye færgerute til Sverige, der netop er startet mellem Grenå og Halmstad. Det er en forbindelse, som både svenske og danske golfklubber forventer sig en hel del af.

Verdens ældste baner i Skotland

Blandt de udenlandske destinationer med en selvstændig stand er Skotland, der i Herning markedsføres gennem Visit Angus/Carnoustie Country. Her er det kombinationen af golf og gæstfrihed kombineret med god mad og drikke, der promoveres.

- Vi er med for andet år i Herning. Det giver os den perfekte platform til at møde tusinder af danske golfere, der ønsker at vide mere om Skotland, hvor vi kan byde på nogle af verdens bedste og ældste baner. Med direkte flyforbindelser til både Aberdeen og Edinburgh er Skotland et let valg for danske golfspillere, siger Jane Taylor fra Visit Angus.

Nye og velkendte udstillere

Ny udstiller på golfmessen i år er ParaGolf Danmark, der vil byde på et lidt anderledes fokus på golfsporten, end man ellers ser i et nyt samarbejde med MCH Messecenter Herning og Dansk Golfshow.

VisitHimmerland har tidligere været med som udstiller i Danmarkshallen, men gør i år comeback på golfmessen med fokus på egnens golfklubber. Made in Denmark-organisationen er med igen for at reklamere for den syvende udgave af European Tour-turneringen, der foregår på Himmerland Golf & Spa Resort 21.-24. maj.

- Vi kommer med gode tilbud fra både Himmerland Golf & Spa Resort og billettilbud til Made in Denmark-turneringen samme sted, siger promotor Flemming Astrup.

Danmarks største demodage

Traditionen tro er Dansk Golfshow også identisk med Danmarks største demodag - eller rettere tre demodage - hvor en halv snes leverandører vil hjælpe de besøgende med både test og fitting.

Der vil være mange nyheder blandt de store, velkendte varemærker som Titleist, Footjoy, Scotty Cameron, Wilson Staff, Callaway, Odyssey, Cobra, Puma, Mizuno, Ping, Cleveland, Srixon, Evnroll og US Kids.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1000 udstillere og besøges af omkring 60.t000 ferieglade mennesker.