Royal Run til Herning: Lokale løbeklubber snøre løbeskoene

Såvel i Spjald Løbe og Cykelklub som i VGU Videbæk Løbeklub er der glæde over, at Royal Run kommer til Herning i 2023

Udgivet:10. november 2022, 10.51

Læsetid:2 minutter

Medlemmerne i VGU Videbæk Løbeklub er mere end klar, når der til næste år er Royal Run i Herning. Foto: Privatfoto

Mette Christensen
| mec@herningfolkeblad.dk

VIDEBÆK/SPJALD - Det var virkelig en god nyhed! Det er jeg sikker på, at vi hellere end gerne vil bakke op om.

Sådan siger formanden for Spjald Løbe og Cykelklub, Annette Agerbo, til spørgsmålet, om klubbens godt 100 medlemmer er klar til at deltage i Royal Run.

Onsdag formiddag blev det offentliggjort, at Royal Run kommer til Herning i 2023. Motionsarrangementet finder sted anden pinsedag, 29. maj 2023. Det er femte gang, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er klar til at løbe sammen med danskerne.

- Vi har flere medlemmer i klubben, der tidligere år har kørt langt for at deltage i Royal Run. Så selvfølgelig skal vi løbe med i Herning, siger Annette Agerbo med glæde i stemmen.

Heller ikke i VGU Videbæk Løbeklub er der nogen tøven.

- Det er kæmpestort, at Royal Run kommer til Herning næste år. Det bliver med sikkerhed et af de løb, vi vælger at deltage i. Vi har et par medlemmer, der før har deltaget Royal Run, siger formanden for VGU Videbæk Løbeklub, Flemming Trankjær.

Han er ikke i tvivl om, at Royal Run bliver det store samtaleemne, når klubbens medlemmer mødes til næste træning. Medlemmerne i VGU Videbæk Løbeklub motionerer året rundt.

- Sidder der nogle, der gerne vil deltage i Royal Run, og som gerne vil træne op til løbet, så er vi altid åbne for nye medlemmer, siger Flemming Trankjær.

15.000 startnumre

Til løbet i Herning er 15.000 startnumre sat til salg. Deltagerne skal ud på gå- og løberuter, der er henholdsvis »one mile« (1,6 kilometer), 5 kilometer og 10 kilometer.

Hverken Flemming Trankjær eller Annette Agerbo ved, hvilke løberuter klubbernes medlemmer køber startbillet til.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Videbæk

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere