Nyt møbel-showroom i Herning

En af landets succesfulde forhandlere af kontormøbler har netop åbnet showroom i Poulsgade

Udgivet:15. august 2019, 14.44

Læsetid:2 minutter

Kontormøbler.dk har til huse i Poulsgade med facade ud mod Dronningens Boulevard. Foto: PR-foto

VÆKST En vild idé midt under finanskrisen har vist sig at være bæredygtig for Torben Møller, der i 2008 sagde sit job op og satsede på kontormøbler.dk, fordi han ville lave en webshop med eksempelvis hæve-sænkeborde og kantinemøbler.

Nu har han 450 procents fremgang, 12 ansatte og et showroom i Herning.

Kontormøbler.dk har i forvejen afdelinger i Aarhus, Aalborg og København - og nu altså også i det midtjyske. Det sker med et mål om at være tættere på kunderne.

- Det går jo lidt imod det, andre gør. Nemlig at gøre mere og mere online. Vi satser stadig stort på det fysiske kundemøde, fordi vi tror på, at vejledning er helt essentielt - også selvom det meste af virksomheden er funderet online. Det er kombinationen af de to, der giver den stærkeste kundeoplevelse, og derfor åbner vi nu i Herning, fortæller indehaver Torben Møller i en pressemeddelelse.

Jagt på perfekt placering

Det har ikke været problemfrit at åbne forretningen i Herning. Torben Møller har nemlig haft svært ved at finde den helt rigtige placering.

- Vi har været nødt til at udsætte åbningen af butikken, fordi vi ikke kunne finde den helt rigtige placering og størrelse på showroomet, kombineret med lokalt personale med den rigtige specialviden. Kunderne skal have rådgivning af en, der ved, hvad han eller hun snakker om, for det er vigtigt, når man investerer i kontormøbler. Man tænker måske ikke over det, men man tilbringer jo virkelig mange timer om dagen i sin kontorstol, så det er bare afgørende, at man får den rigtige vejledning. Heldigvis har vi nu de rigtige medarbejdere og de perfekte lokaler, fortæller Torben Møller, der har ansat 53-årige Svend Søndergaard - som har 25 års erfaring fra møbelbranchen - til at lede Herning-afdelingen.

Vi har knækket koden

Torben Møller overtog i 2008 domænet Kontormøbler.dk, og trods finanskrise og en branche i knæ har han siden da formået at få fin fremgang.

Kontormøbler.dk har netop aflagt regnskab, der viser en fremgang på 450 procent siden 2011, og ifølge en brancheanalyse fra eStatistik.dk er det markant bedre end resten af branchen, der samlet set ligger på 49 procents fremgang siden 2011. I 2020 er målet at runde en omsætning på 50 millioner kroner.

- Vi er gået fra et one man band, hvor jeg stod med stortrommen på ryggen, til et 12-mandsorkester. Jeg tror, at vi har knækket koden til, hvordan folk vil købe kontormøbler, fordi vi har et stærkt fokus på onlinehandel og samtidig har fysiske showrooms, hvor kunderne kan se produkterne. Trods det store onlinefokus er de fysiske butikker stadig vigtige for mange - og det tror jeg, at flere onlinebaserede virksomheder glemmer, siger Torben Møller.