FCM-stjerne forlænger: Ny kontrakt til Evander

Evander Ferreira har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland til sommeren 2024

18. februar 2020, 10.41

Evander Ferreira har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland med et halvt år yderligere. Den nye aftale løber frem til sommeren 2024. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD FC Midtjylland har forlænget kontrakten med sit største salgsobjekt. Evander Ferreira har skrevet under på en ny kontrakt, der løber frem til 30. juni 2024.

Brasilianerens hidtidige kontrakt løb frem til 31. december 2023.

- Vi står her med et enormt talent, som er langt væk fra vante omgivelser. Han kom til en anderledes kultur og ikke mindst anderledes vejrforhold, men alligevel integrerede han sig på rekordtid både på og uden for banen, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Evander Ferreira kom til FC Midtjylland for halvandet år siden fra Rio-klubben Vasco da Gama. Han har siden da spillet 52 kampe for FCM, scoret 17 mål og tegnet sig for 10 assists.

- Evander har haft stor indflydelse på vores hold. Fra første dag arbejdede han stenhårdt i et for ham nyt miljø, og alle kunne straks se det enorme potentiale, siger Svend Graversen.

Den brasilianske kreatør er bare 21 år, og den unge alder kombineret med det tårnhøje topniveau er allerede nu med til at tiltrække stor interesse fra andre europæiske klubber.

FCM-ledere har ved flere lejligheder udtrykt forhåbninger om, at Evander kan ende som et af klubbens største salg nogensinde.

- Han kan måske godt blive klubbens rekordsalg, og så snakker vi på den anden side af de 100 millioner kroner. Hvis den rigtige klub kommer på banen og vil have ham, kan prisen gå op. Vi lader ham i hvert fald ikke gå billigt, sagde FCM-formand Rasmus Ankersen for bare en uge siden til tvmidtvest.dk

Brasilianeren er også selv glad for kontraktforlængelsen og glad for at være i FCM.

- FC Midtjylland har gjort rigtig meget for mig, og jeg er ikke færdig med at betale tilbage. Det er dét, jeg arbejder benhårdt på hver eneste dag, så det var ikke vanskeligt at underskrive forlængelsen, siger Evander Ferreira til klubbens hjemmeside.