Kundernes dom: Dette er Hernings bedste bilværksted

Autobutler konstaterer med en ny opgørelse, at kunderne generelt er godt tilfredse med deres mekaniker

Udgivet:06. april 2018, 14.00

Læsetid:2 minutter

Værksted Midtjysk Dæk- og Servicecenter er Hernings bedste bilværksted. I hvert fald hvis man skal tro flere bilejeres bedømmelser på siden autobutler.dk.

Her har bilejere landet over givet deres bedømmelse af landets autoværksteder i form af en karakter mellem et og fem, og her scorer Midtjysk Dæk- og Servicecenteret på Taksvej altså en bedømmelse på 4,735.

Ud over placeringen som det bedste i Herning har værkstedet fået så gode bedømmelser, at det er kommet ind på listen over Danmarks 100 bedste bilværksteder på en samlet plads som nummer 48.

I opgørelsen har Autobutler medtaget de værksteder, som har fået mindst 20 bedømmelser.

I det midtjyske er det dog ikke kun herningensiske Midtjysk Dæk- og Servicecenteret, der scorer en høj placering blandt de bedst bedømte autoværksteder i 2017. Flere andre Herning-værksteder følger lige efter, og kigger man til Ikast-Brande Kommune, scorer Pårup Autoservice endnu højere med en samlet score på 4,826.

Nettets offentlige gabestok...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind