112

Knallert på flugt fra politiet i Vildbjerg: Børneflok var ved at blive kørt ned af knallerten

Udgivet:20. januar 2022, 13.22

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

VILDBJERG Det kunne være endt helt galt, da politiet onsdag eftermiddag forsøgte at få standset en knallert i Vildbjerg.

Det var en civil patruljebil, som kørte efter knallerten med to personer på, og ved Byhaven opstod en farlig situation i et sving.

- Der var en børneflok med fem til otte børn, som var ved at blive påkørt. Det var meget tæt på, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Politiet vil i den forbindelse gerne tale med den kvinde, som gik med børnene. Kvinden kan være ansat på en institution eller være en lokal dagplejemor.

- Det sker klokken 13.55 ved Byhaven, siger Bent Smedegaard.

På et tidspunkt smed de to personer knallerten og løb derfra, og politiet fik sendt en hundepatrulje til Vildbjerg.

20 minutter senere fandt hundepatruljen frem til de to, som er mistænkt for at køre på knallerten.

De blev snuset op ved Nygade og Park Allé, cirka 400 meter fra, hvor de smed knallerten.

En 17-årig ung mand fra Vildbjerg er sigtet for at være passager på knallerten, mens en 15-årig dreng fra Vildbjerg er sigtet for at være fører af knallerten.

Sidstnævnte er også sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for ikke at have tegnet forsikring og for at have en passager bag på knallerten.

Politiet har taget knallerten med for at få den undersøgt på et rullefelt. Derfor kan der være yderligere sigtelser på vej til den 15-årige.