Ny pro i golfklubben

Brande Golfklub har ansat sin nye træner, der tiltræder ved årsskiftet

8. juli 2020, 11.00

Andreas Thune, der er født og opvokset i Brande, bliver den nye træner i Brande Golfklub. Han tiltræder ved årsskiftet. Foto: Privatfoto

BRANDE Ved årsskiftet udløber Brande Golfklubs kontrakt med nuværende professionelle træner Jesper Skoubo Kjeldsen.

Han har været træner i Brande Golfklub i seks år og ønsker nye udfordringer. Bestyrelsen har med baggrund i Jespers fratrædelse drøftet klubbens fremtidige pro’s rolle og funktion i Brande Golfklub.

Pro’en vil fremover få en større aktiv rolle i forhold til driften af Brande Golfklub og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med bestyrelsen og skal varetage forskellige opgaver i flere udvalg.

Brande Golfklub har med virkning fra 1. januar indgået aftale med Andreas Thune som ny professionel træner i klubben, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Han er født og opvokset i Brande. Det var også i Brande Golfklub, at Andreas Thune tog sine spæde skridt ind i golfsportens verden. Med uddannelsen som PGA Professional startede Andreas Thune i Stensballegaard Golfklub og fortsatte derefter i Varde Golfklub.

Skal skabe gode tilbud

De seneste seks år har han arbejdet som cheftræner i Åskov Golfklub og Holmsland Klit Golfklub.

- Med Andreas vil vi fortsat have en erfaren træner i klubben. En træner, som - ud over træning af juniorer, nybegyndere og Danmarksturneringsspillere - også vil skabe gode tilbud til alle medlemmer i Brande Golfklub. Derudover vil Andreas få en central rolle i fortsat at sikre nytænkning og udvikling af Brande Golfklub. Vi er overbeviste om, at Andreas har de kompetencer og den energi, der skal til for at løfte opgaverne i Brande Golfklub. Og vi glæder os meget til samarbejdet, lyder det i pressemeddelelsen.

Sammen med den nuværende stab af medarbejdere og fra 2021 også sammen med Andreas Thune håber klubben at kunne skabe så meget nysgerrighed, at mange vil kigge forbi banen.

- Golfsporten indeholder så mange gode muligheder for at konkurrere mod sig selv, men også på tværs af alder, køn og den enkelte golfspillers niveau. Og med Brande Golfklubs placering i udkanten af Brande by - i et fantastisk naturområde - er det vores håb, at vi sammen med hele personale-staben i Brande Golfklub kan etablere aktiviteter, som man bare er nødt til at prøve af, skriver klubben.