DR

Blachman får eget talentshow

Tidligere X Factor-dommer går fra august på tv med et nyt underholdnings-show

22. maj 2013, 11.06

Nu er det slut med at se på nøgne kvinder. Thomas Blachman får nye arbejdsopgaver på DR.

Seks kendte musikere skal være mentorer for hver deres deltager. I hvert program skal seerne afgøre, hvem der går videre til næste uge. Men til forskel fra andre talentprogrammer er det ikke deltageren, der ryger ud - det er mentoren.

Sådan lyder opskriften på endnu et tv-koncept med vært Thomas Blackman, kendt som dommer fra X Factor, der går i luften på DR fra august.

Navnet på underholdningsprogrammet er "Mentor", og den 50-årige Blachman har ifølge bladet HER&NU udviklet det nye talentshow, der får premiere to uger inden sæsonstart på TV2's Vild Med Dans.

Ifølge HER&NU har allerede etablerede musikere ikke ligefrem stået i kø til jobbet som mentor, det vil DR1's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, dog hverken be- eller afkræfte over for bladet.

Senest har Blachman fået stor opmærksomhed for programmet "Blachman" på DR2, hvor han og en kendt, mandlig gæst studerer nøgne kvindekroppe, hvorefter de taler om stort og småt.

På australsk Channel 9 er Blachman blevet kaldt "en grim skaldet mand" af de tre kvindelige værter - og hans show blev stemplet som "Verdens mest diskriminerende tv".