Specielt fodboldtog til FCM-fans

FC Midtjyllands danske mestre har indgået samarbejdsaftale med Arriva

27. maj 2015, 10.22

Arrivas nye samarbejde med FC Midtjylland betyder, at der bliver mulighed for at indsætte specialtog - blandt andet til FCM’s Superligakampe. Foto: henrik ole jensen

FODBOLD Det kører på skinner for FC Midtjyllands nykårede danske mestre, som uden for græstæppet netop har indgået en samarbejdsaftale med transportgiganten Arriva.

Den nye samarbejdsaftale med Arriva, der har en række togstrækninger i regionen, kan også blive en fordel for FCM’s fans samt andre fodboldtilhængere i det midt- og vestjyske område.

- Foruden en økonomisk god aftale med Arriva bliver der også mulighed for at indsætte specialtog til udvalgte kampe, så vi på den måde kan samle en geografisk stor region og give fodboldfans lettere adgang til kampene, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Lige til MCH Arena

Arriva, der netop har fået forlænget deres kontrakt på de midt- og vestjyske togskinner frem til 2020, glæder sig over det nye samarbejde med Superligaens nykronede mesterholdd.

- Vi ser frem til i fælleskab at udvide oplevelsen på fodboldbanen til også at omfatte turen til og fra udvalgte kampe. Arrivas tog kører lige til MCH Arena og til og fra flere stationer, hvor Superliga-kollegerne holder til, så det er det perfekte match til vores forretning, fortæller marketing manager Britta Indraccolo.

Ikast-aftale i hus

Også Klimahuse er ny sponsor i FC Midtjylland.

Ikast-virksomheden, der har specialiseret sig i at tegne og bygge CO2-neutrale og selvforsynende lavenergihuse, har fra næste sæson købt en skyboks på MCH Arena.

- Vi mærker stor positivitet i markedet både lokalt og nationalt. Qua de gode præstationer på banen mærker vi en stor lyst til at være en del af FC Midtjylland, og vi glæder os over, at vi i de kommende måneder forventer at præsentere andre store aftaler med internationale topbrands, siger Jacob Jørgensen.