Til lykke til de valgte til folketinget

Udgivet:21. november 2022, 12.30

Læsetid:2 minutter

Svend Aage Nielsen. Privatfoto

Af Svend Aage Nielsen Lars Murersvej 8, Ulfborg, forh. sognepræst, forfatter og stifter af Kennedy Selskabet

4 måneder siden

ABORT Til lykke med valget til Folketinget til de valgte - herunder til Mads Fuglede og Søren Gade. Her sendes de nogle velmente ord.

Nu i denne tid må det understreges, at den kristne etik kan ingen sætte på pause. Der er mere brug for den end nogensinde før.

Med glæde læste jeg overskriften på et indlæg af Mads Fuglede i Kristeligt Dagblad »om de ufødte børn«. Men indlægget handlede kun om den amerikanske abortdebat. Det blev illustreret af den usande påstand: »Min krop - mit valg«. Usand, fordi Det etiske Råd i Danmark for længst har præciseret sandheden, at et foster har sin egen krop. Usandt er derfor også ordet »fri abort«, fordi den ikke er fri for fosteret.

Kommunens faldende folketal og stigende mangel på arbejdskraft afslører dobbeltmoralen hos de partier, der påstår, de fører en stram politik ved i stort tal at berøve vordende danskere livet.

Den falske politik har været ved magten i Danmark, næste år i 50 år. De sidste tre års statsminister har flere gange forsvaret den og kaldt den »en sejr«. Men det er det kun, når der er afgørende grunde til dem, som det gælder på Færøerne.

I et retssamfund er vordende børn omfattet af retssikkerheden. Det er de i FN’s Børnekonvention, som Danmark ratificerede i 1991. Men den brydes voldsomt af WHO’s seneste udmelding, af Amnesty International og af folketingets lovgivning.

Her appellerer jeg til Venstre og de øvrige partier - i I.C. Christensens og Kaj Munks navn: Afskaf dødsstraffen til uskyldige, ufødte uden grund.

Til Søren Gade skal det foreslås: Læg ikke fortiden bag dig, som foreslået af Fogh. Men lær af fortiden. Gør, hvad du kan for at ændre krig til fred. Følg den kristne etiks ord: »Gengæld ikke ondt med ondt, men overvind det onde med det gode.« Ellers bryder folketinget både FN- og NATO-pagten. De pagter er blevet brudt af et magtfuldkomment NATO og dets ansvarsløse medløbere. Herunder af den seneste danske regering. Læs NATO-pagtens artikel 1 og følg den fremover - alle I valgte.